Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Milyen külső testi adottságok miatt számít valaki jó pasinak?
Az érdekel amit pl utcán sétálva lehet látni ha szembe jön veled, kire mondanátok, hogy jó pasi? Hogy néz ki?
Életkort is írjatok légyszi.
Magas, széles vállú, borostás (de nem ápolatlan kinézetű). Tetszik, ha oldalt egy kicsit őszül, főleg sötét hajban. Az izmosság bónusz pont, a sörhas abszolút elfogadhatatlan.
Tetszik a kopasz is, de a fél fején nincs haj- Mézga Géza borzalmas. Akkor inkább ne legyen egyáltalán haja, mintsem pár szálat fésülgessen ide-oda.
Köszönöm
A magas az mit jelent? Hány cm-től?
#1 vagyok.
Ezen még nem gondolkodtam úgy konkrétan, mivel én nagyon alacsony vagyok így nálam mindenki magasabb. De mondjuk ilyen 170 és 180 cm között. 180 cm felett meg már inkább óriás valaki, főleg hozzám képest, de persze nem a centik a lényegesek.
4.
Köszi.
Igen nem mind1, egy 155cm nőnek más a magas, mint egy 175cm magasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!