Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Milyen külső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Milyen külső testi adottságok miatt számít valaki jó pasinak?

Figyelt kérdés

Az érdekel amit pl utcán sétálva lehet látni ha szembe jön veled, kire mondanátok, hogy jó pasi? Hogy néz ki?

Életkort is írjatok légyszi.

2024. aug. 6. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Magas, széles vállú, lehetőleg izmos, de ha nem is izmos akkor erős csontozatú. Nekem speciel a hosszú hajú férfiak tetszenek de nyilván megnézem a rövid hajúakat is, és inkább a sötét hajúakra bukom. Az arc legyen szimmetrikus, legyen sima a bőre. Nekem az idősebbek jobban bejönnek, szóval egy icipici ránc a szemek körül még szexi is tud lenni, inkább mint egy kisfiús arc. Általában a borostás, enyhén szakállas férfiak tetszenek, de az sem áll mindenkinek jól, ha tudod magadról hogy neked nem, akkor ne erőltesd. Stílus mindegy, egy jó pasi melegítőben és öltönyben is jó pasi. És az illat nagyon fontos, egy remek parfüm után biztosan megfordulok még ha elsőre észre se vettem az illetőt.
2024. aug. 6. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Magas, széles vállú, borostás (de nem ápolatlan kinézetű). Tetszik, ha oldalt egy kicsit őszül, főleg sötét hajban. Az izmosság bónusz pont, a sörhas abszolút elfogadhatatlan.

Tetszik a kopasz is, de a fél fején nincs haj- Mézga Géza borzalmas. Akkor inkább ne legyen egyáltalán haja, mintsem pár szálat fésülgessen ide-oda.

2024. aug. 6. 18:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm

A magas az mit jelent? Hány cm-től?

2024. aug. 6. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Ezen még nem gondolkodtam úgy konkrétan, mivel én nagyon alacsony vagyok így nálam mindenki magasabb. De mondjuk ilyen 170 és 180 cm között. 180 cm felett meg már inkább óriás valaki, főleg hozzám képest, de persze nem a centik a lényegesek.

2024. aug. 6. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
#2 én is azt nézem, hogy hozzám képest milyen magas. Olyan 10-15 centivel ha magasabb, az tetszik (én vagyok 170, a 180-185 tetszik). 190 már túl sok.
2024. aug. 6. 18:43
 6/7 A kérdező kommentje:

4.

Köszi.

Igen nem mind1, egy 155cm nőnek más a magas, mint egy 175cm magasnak.

2024. aug. 6. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Én leginkább arc alapján döntök. Hogy mi alapján, azt nem könnyű megfogalmazni, egyszerűen csak megfog.
2024. aug. 6. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!