Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az aki "manipulál"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az aki "manipulál" csajozásnál?

Figyelt kérdés

Haverjaim mondják, hogy manipulátor vagyok, meghülyítem a nőket, ezért irígykednek is de nem értem miért én nem érzem így, legalábbis nem szándékosan csinálom. Mondták is, hogy tanitsam meg őket a technikára. 🤣

Max jó humorosnak érzem magam, igazából fiatallal-időssel megtalálom a közös hangot.

Ha már oda kerülök, hogy tudok beszélgetni egy ismeretlen csajjal kb. 5-15 perc alatt már nevetgélnek, úgy viselkednek mintha már régebb óta ismerném őket. Megnyílnak, kb mindenről beszélnek velem amit felhozok, vagy ők kezdenek olyan dolgokról beszélni. Legtöbbször ha elköszönök ők kérdezik meg van e Facem, Instám ilyesmik és hogy bejelöljük e egymást. Utána meg ők keresnek általában.

Nem azt mondom, hogy mindenkinél, de kb átlag 10/6-7 csaj így viselkedik.

Nem érzem manipulátornak magam, csak normál módon viselkedem. Nem vagyok gazdag, külsőre sem vagyok extra, átlagnak tartom magam, 174cm/70kg vagyok.

2024. aug. 6. 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Vannak született porszívó ügynökök.

Extrovertált vagy, intelligens és tájékozott, magas empatikus készséggel.

Valószínűleg fejre is bizalomgerjesztő vagy, mert amúgy alacsony vagy ahhoz, hogy jó pasi legyél.

A leírásod alapján nem gondolnálak manipulátornak. Ez inkább egy szociális adottság. Más meg festeni tud, úgy mint kevesen. Neked ez jutott.

2024. aug. 6. 16:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!