Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasban vagy négyesben, esetleg többesben volt már részetek?
Figyelt kérdés
Megbántátok?2024. aug. 5. 20:01
1/17 anonim válasza:
Volt! Hármas 2ffi, 1n felállás, es volt párcsere is.
Nem bántam/tuk meg
36/f
2/17 A kérdező kommentje:
Akkor erős kapcsolat a tiétek ha ez is belefér :)
2024. aug. 5. 20:12
3/17 anonim válasza:
Na mesélj mit nem sikerült megélni fiúként
4/17 Sz.Árpád válasza:
Voltunk màsik párral együtt. Nem bántuk meg.
5/17 anonim válasza:
Beszálló férfit már úgy néz ki sikerül találnunk, de párt eddig még nem sajnos...
6/17 Laylah válasza:
Beszálló voltam házaspárnál ~10 éve. Egynek elment. Privátra nem válaszolok.
7/17 anonim válasza:
Feleségemmel volt hármasunk nővel is és férfival is, illetve én is szálltam már be életemben három párhoz is.
Tudtommal egyiket sem bánta meg egyik résztvevő sem.
Hozzá kell tenni, hogy talán ehhez a legnehezebb normális partnereket találni.
8/17 anonim válasza:
Párt nehéz találni, meg úgy alapból olyat akivel kialakul szimpátia..elsőre talán csak kis ismerkedés este..volt olyan akinél elsőre volt szex is?
10/17 anonim válasza:
8as ,te vagy 6os valaszoló is.Akkor szólóban nyomod☺️😁 miért írod h egybek elment?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!