Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is érzi néha azt, hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi néha azt, hogyha nőnek született volna, sokkal izgalmasabb szexuális élete lenne?

Figyelt kérdés
2024. aug. 5. 17:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
31%
Nem jobb hidd el
2024. aug. 5. 17:52
 2/21 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem lenne az,mert én nem lennék olyan ribi, mint a mai fiatalok többsége.
2024. aug. 5. 17:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Talán több lenne a lehetőség. De jobbnak nem gondolom. Azért így sem panaszkodom a szexuális életemre.
2024. aug. 5. 18:08
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

Én nőként inkább férfi lennék szexuális élet szempontjából.

Gondolj bele, ha a partner vonzó, mire meztelenek vagyok, már készen is állsz. Szinte garantált orgazmus. A hónap minden szakában ugyan olyan kellemesen tudsz szexelni. (Nincs olyan, hogy éppen mondjuk ovulálsz, és megőrülsz a farokért, majd pl mensi után egy ideig, szinte ránézni sem akarsz…)

2024. aug. 5. 18:13
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem érzem így ,jobb ha én dugom a lányt.Meg ciciket cipelni+ menstruálni,szülni,spermát lenyelni,szopni ....férfinak jobb lenni sokkal.
2024. aug. 5. 18:26
 6/21 anonim ***** válasza:
48%
Amit a pasik többsége tud/akar nyújtani, kétlem, hogy izgalmasabb lenne...
2024. aug. 5. 18:46
 7/21 anonim ***** válasza:
51%
Persze. Akkor már gazdag lennék.
2024. aug. 5. 19:12
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Lol tudod te hogy milyen kevés a szép férfi?

És hogy a férfiaknak sokkal jobb megszerezni egy nőt?

2024. aug. 5. 19:40
 9/21 anonim ***** válasza:
35%

#4 cserébe ti könnyebben tudtok partnert szerezni. Ti uraljátok a "piacot", a ti döntésetek, hogy ki tapasztalhatja meg az örömöket. Rátok mindenütt van kereslet a világon, a férfiak nagyja le van szarva.

Még nőkkel is könnyebben tudnék ágyba bújni ha nő lennék. Ritkább, hogy ti túl gyorsan elélveztek és igazából nőknél az nem is gond ha megtörténik, épp ellenkező hatást vált ki férfiaknál és mehet tovább az aktus.

2024. aug. 5. 20:34
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

9 cserébe kva sok férfi nem kérdezi meg hogy ugyan akarod e hogy hozzád érjek, hanem simán megfogdos.

Persze a nő a hibás hogy minek mert oda, miért nem ellenállt(kiváncsi lennék ha a férfiak nőkké válnának hogyan tudnának egy fogdosást jól lereagálni)

A szép nő majdnem olyan ritka mint a szép férfi

Átlagossal meg senki nem akar semmit kezdeni, velük csak azért vannak a pasik mert nincs más

Onnantól kezdve hogy a nő belemegy, a férfi ural, hiszen ő dugja a nőt ami kivétel nélkül mindig orgazmussal végződik, míg a nők? Hát…..

vajon hány millió mém van abból hogy a nők nem mennek el?

2024. aug. 5. 20:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!