Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha bejön a barátnőm barátnője?
Figyelt kérdés
Voltunk tegnap csajommal mászkalni, és elhívta a baratnőjét is, ő egy picikét husibb, nagy cici, nagyobb popsi. Nagyon gáz ha megnézegettem és egyébként be is jönne?
A csajom vékony, magasabb és sportos alkat.
Egyébként nekem ez a husibb kategória jött be legjobban régebben is, gondolom ez az oka.
aug. 5. 12:15
1/10 anonim válasza:
Az, hogy megnézted nem gáz, de az hogy elkezdesz a csajod mellett másra vágyni már nem annyira frankó. Azt jelzi, hogy nem vagy szerelmes abba akivel vagy.
2/10 anonim válasza:
Ha tökös vagy, akkor megkérdezed a barátnődet, hogy benne lenne-e egy hármasban. :D
3/10 anonim válasza:
Ez még nem gáz, biztosan nagyon szép lehet a másik leányzó, nekem is a teltebbek a gyengéim.
Viszont, soha ne éreztesd ezt a barátnőddel, ha vele akarsz maradni.
4/10 anonim válasza:
Van ilyen. Anno megismertem a pasim haverját és hát egyből megtetszett. Szakítottam és pár hónap múlva együtt voltam a haverral. 22eve a férjem. 🤷😂
5/10 anonim válasza:
Hasonló a szitu itt, szeretem barátnőmet, viszont az egyik lanybaratja nagyon az esetem. Nálunk ez nem volt probléma, szex közben gyakran nevetünk ezen meg arrol fantáziálunl hogy hármasban csináljuk.
6/10 anonim válasza:
Szakíts vele ne pazarold az idejét mert neked nem a barátnőd kell
7/10 anonim válasza:
Vidd a barátnőt, én meg viszem a csajod, mert nekem meg az ő alkata jön be😜😜😜😜
8/10 A kérdező kommentje:
Most már mind1, voltunk ma is és lebuktam, mert mikor haza mentem írt a barátnője is, hogy észrevette, hogy sasolom. Letagadtam, de azt mondta látta, nem hülye. Mondtam jó, igaz mert testalkatilag régebben ilyen nők jöttek be ez van csak ezért néztem, ne haragudjon. De nem válaszolt rá semmit.
aug. 5. 21:09
9/10 anonim válasza:
És miért is gond az, hogy megnézed a barátnőjét? Attól, hogy valaki kapcsolatban van, nem lesz impotens, igyanúgy vonzónak fog talàlni máa lànyokat is. A választóvonal ott húzódik, hogy a párkapcsolat egy döntés, amiben nem kezdeményezünk és melegedünk össze más lányokkal. A megnézés messze nem sért határt.
10/10 anonim válasza:
Akkor nem sikerült valami diszkréten nézelődnöd. Kínos.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!