Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12
Egy életed van itt a földön !
Hasonló cipőben járok csak fordítva...Ezért is keresek :)
Én pasi vagyok, de szerintem a nőknek sem egyszerű ebben a helyzetben a minden szempontból megfelelő partnert találni.
Saját tapasztalat, ahogy nekem sem pasiként.Legalább is ha vannak igényeid..Most itt nem csak a külcsínre gondolok !
#12 Azért én sajnálom a férjedet. Ő mit szól hozzá? Nem fáj neki? Vagy van neki is szeretője?
#15 A te feleségednek mennyi szeretője van?
#18 igen azért adott életkor felett már vannak igények is.Persze ha van benne vmi szexis domináns az nekem nagyon bejön.Az összképet nézem☺️
#19 de már volt hullamvolgyben a házasságunk, sirtunk mindketten.Megszakitottam a kapcsolatot azzal is akivel a csodás volt a szex..egy időre.Azutan ő "dobott" engem tavaly ősszel, idén még ő írt rám hogy talalkozhatnák újra...🤷♀️ nem tudok róla h van a férjemnek is szeretője..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!