Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha ránézésre van egy jó nő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ránézésre van egy jó nő, de kiderülne róla, hogy transznemű attól még randiznátok vele?

Figyelt kérdés
Ránézésre egy bomba nő, annak is valja magát, viszont férfi nemiszerve van.

2024. aug. 3. 21:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
68 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
Az nem nő
2024. aug. 3. 21:49
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Ha pélója van akkor nem nő. Heteróként meg értelemszerűen offoltám a történetet. Egy biszexet, meleget lehet nem zavarna, de heterót igen. Mert nőt akarnak és nem pötsös travit.
2024. aug. 3. 21:49
 3/26 anonim ***** válasza:
55%
Igen, randiznék.
2024. aug. 3. 21:52
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Ha tényleg olyan, mint amit leírsz, akkor még örülnék is neki. Biszex vagyok és izgat, ha valaki kifejezetten nőnek látszik, de kukaca van.
2024. aug. 3. 22:01
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

#2 transzit*

A travi az egy mást jelentő kifejezés.

2024. aug. 3. 23:13
 6/26 anonim ***** válasza:
73%
#5 igaz, mea culpa, nem vagyok annyira járatos a meleg témákban 😅 (mondjuk heteróként minek is lennék, a szememben vannak a nők, meg vannak a melegek, az hogy magukat milyen kreált szóba sorolják be meg nem érdekel)
2024. aug. 3. 23:15
 7/26 anonim ***** válasza:
79%
Nehéz ügy ez. Ez az olimpiai algériai boxoló akkor sem kéne soha, ha tényleg nő, viszon van pár szexi thai ladyboy...
2024. aug. 3. 23:50
 8/26 anonim ***** válasza:
24%
Rendkívül nehéz ferfibol bombanot csinálni
2024. aug. 4. 00:56
 9/26 anonim ***** válasza:
82%

Nem, amikor szexre kerulne a sor es nem az van ott amire szamktok (amire vagyok), igencska csalodott lennek. Utana meg a tudat, hogy o egy pasi...

Szerintem akik ebbe belemennek, egy cseppet se zavarja, azokba van biszex hajlam.

2024. aug. 4. 05:06
 10/26 oldboys73 ***** válasza:
62%
Pánszexuálisként tetszenek ezért randiznék vele.
2024. aug. 4. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!