Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ez a divat, hogy mindenk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ez a divat, hogy mindenki pöcs képeket küld minden platformon?

Figyelt kérdés
Sokszor fb-on is rám írnak random pasik, és egy idő után küldözgetik a farkukról a képeiket?
2024. aug. 3. 18:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem bezzeg nem küld senki :(
2024. aug. 3. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező: olyan képeid vannak amik kiváltják ezt a pasikból?

1: mert te pasi vagy.. :D

2024. aug. 3. 18:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Semmilyen kép nem vált ki ilyet egy normális pasiból. Azt sugallod hogy azok a lányok akik simán szépek és csinosak, ezt pedig meg is mutatják, gyakorlatilag megérdemlik. Szerintem elég rossz megközelítés.

Egyébként ez nem divat és már régóta jelen van. Még sosem hallottam olyat hogy ez bejöjjön egy csajnak. Rejtély hogy milyen késztetés áll mögötte

2024. aug. 3. 18:39
 4/12 BohócKolbász ***** válasza:

Mert a normális ismerkedéshez intelligens beszélgetés kell. Gondolom legalábbis hogyha szexelni akarsz valakivel akkor beszélgetsz vele először.

Másrészt van aki ettől izgul fel, hogy megmutathatja magát.

2024. aug. 3. 18:39
 5/12 anonim válasza:
Azok nem férfiak hanem faxfejek.
2024. aug. 3. 18:40
 6/12 anonim ***** válasza:

32 éves férfi vagyok, soha nem küldtem ilyet/ilyesmit idegennek. Talán 1-2 alkalommal a csajomnak, poénból.

A fejemben az ezért felelős területre nekem agyam nőtt.

2024. aug. 3. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem soha nem mert ezzel bepróbálkozni senki.Engem vacsorázni szoktak hívni ismerkedés céljából.
2024. aug. 3. 19:14
 8/12 anonim válasza:
A vacsora túlzás első randin.
2024. aug. 3. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 Neked lehet, gondolom nem veled beszélgetek.
2024. aug. 3. 19:17
 10/12 anonim válasza:
Vacsorára vinni egy nőt első randin olyan mint egy interjú. Nem szeretem. Nem elég laza.
2024. aug. 3. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!