Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet olyan aki vállalna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan aki vállalna vakarást? Mint egy masszőr, odamegyek fél, vagy 1 órára és vakar.

Figyelt kérdés

2024. aug. 3. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy mi bajod van? :O
2024. aug. 9. 01:22
 2/4 A kérdező kommentje:

1-es!

Nincs bajom, csak nagyon szeretem.

Egyébként nem a szexualitás kategóriában írtam ki, csak ide rakták, pedig nincs köze hozzá.

2024. aug. 9. 07:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Na várj, akkor ezt most nem értem.

Midet nem tudod te magadnak megvakarni, amihez keresel valakit? :O

2024. aug. 9. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:
A hátamnak főleg a közepét nehezen érem el, de nem is ez a lényeg, hanem sokkal jobb érzés amikor más vakar. Nem azért mert éppen viszket, hanem nagyon jó érzés. Olyan, mint amikor masszőrhöz megy valaki, nem feltétlenül azért, mert fáj valamije. Tehát valakinek fizetek x összeget, és mondjuk egy órán keresztül vakar.
2024. aug. 9. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!