Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szexi köldök genetikai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexi köldök genetikai adottság, vagy attól is függ hogyan vágják el a zsinórt?

Figyelt kérdés

2024. aug. 2. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az utóbbi. Főleg idősebbeknél úgy kivágták, hogy szabályos lyuk maradt csak a helyén
2024. aug. 3. 02:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Genetikai. Mindkét gyermekemnél én vágtam el a zsinórt. Nem a köldöknél vágják el, hanem jóval felette. A zsinór el van csipeszelve, és felette vágják el. Aztán amikor hazaviszed a gyereket, a köldöknél marad egy csonk, ami pár héttel később magától esik le. Szóval hogy a köldök hogy néz ki utána, arra semmi befolyásod nincs. Amúgy nem tudom, hogy ez miért szexuális kategória. 45F
2024. aug. 3. 08:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen genetikai adottság. Amúgy nem tudom, mire gondolsz szexi köldök alatt pontosan, de megjegyzem, a bemélyedt és a kiálló köldököt is lehet szexinek találni. Attól függ kinek melyik jön be. Meg persze van, aki semlegesen viszonyul hozzá.
2024. aug. 3. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokat számít a genetika.

Nagy, mély, ovális köldököm van, és húgomé is hasonló, pedig nyilván másképp vàgták... Eleve, ha megfigyeled, a legtöbb indiai, dél-ázsiai csajnak ilyen köldöke van, az angolszászoknak meg pl.általában jellegtelen kis rés.

Ez is genetika

2024. aug. 3. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez igaz, Indiában kb. külön "műfaj" a szexben a női köldök, és elterjedt dolog, hogy sok pasi erőszakkal is használja.
2024. aug. 3. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
A köldökszinórt pár centivel a köldök előtt vágják. Utána a többi része magától "leszárad".
aug. 10. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!