Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy nő aki csak egy egyalkalma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő aki csak egy egyalkalmas szexet akar honnan szerezzen rá partnert? Munkahely, közeli ismerős kizárva. Menjek oda egy pasihoz, hogy bocsi nem dugnál meg? Ez szánalmas lenne. Ja és 40 éves vagyok úgy hogy a disco kivan zárva 😊

Figyelt kérdés

2024. aug. 2. 17:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Miért, hogy nézel ki?
2024. aug. 2. 18:34
 12/24 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki, merre laksz?
2024. aug. 2. 18:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én nekem is volt kalandom innen de csak normálisakkal beszéltem.
2024. aug. 2. 18:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt az agyhalottat aki ezt a szoknyást írta tiltsad..
 15/24 anonim ***** válasza:
57%

Azért ne add fel :D Jelenleg nem akarok egy alkalomra idősebb nőt, de ha majd igen, gondolok rád. :D Mondjuk nem is tudom, elsőnek miért nem azt kérdezik, hogy merre laksz? Aztán jól mondod, számítana, hogy hogy is nézel ki, mit szeretsz az ágyban, egy alkalmat szeretnél vagy rendszeres összejárást, egy partnerrel vagy van tervben párhuzamosan több is? És satőőő bíí stb.... xd

16/24 anonim ***** válasza:
40%
#10 Mert a férfiak többsége akármit megdug, ha ingyen van.Hihetetlen számomra, hogy egy férfit sem találsz élőben.
2024. aug. 2. 19:20
 17/24 anonim ***** válasza:
80%

Ne aggódj, rengeteg a kiéhezett férfi. Az már más kérdés, hogy az elképzelésed szerint találsz-e?...

Nem gondolnám, hogy szánalmas lenne bárkivel e célból ismerkedni és megmondani mit szeretnél.

Az érdekes, hogy egy alkalmas kapcsolatot keresel, persze erre lenne számos jelentkező.

Az meg, hogy nem érdeklődnek a kinézetedről, maga a kiírás is szerepet játszik. Ha leírod, már bocs, hogy dugnál egy alkalommal, akkor a többség azt kérdezi, hol?... Tényleg bocs, de a többség úgy van ezzel, hogy luk, luk csak egér ne jöjjön belőle.

Nem fognak a hogylétéről érdeklődni, ha egy alkalmat keresel. Szerinte. De lehet tévedek?...

Ha te szeretnél kihasználni valakit, ne lepődj meg ha téged is kihasználni akarnak.

2024. aug. 2. 19:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Milyen korosztál, érdekelne?
2024. aug. 2. 20:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Meglep hogy a kérdést nem tiltották, én korábban így jártam
2024. aug. 2. 22:03
 20/24 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés, valószínűleg egy férfi által
2024. aug. 2. 23:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!