Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon furcsa perverzió ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furcsa perverzió ez?

Figyelt kérdés

Egyszer szeretném kipróbálni, milyen k*rvának lenni. Tehát pénzért odaadni magam egy idegen férfinak. Fogalmam sincs, miért szeretném ezt, de nagyon rég óta izgat.

23/L

2024. aug. 2. 11:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet hogy nem is aktus "csak" maga az "árad" izgat? Mármint hogy mennyit adnának érted.
2024. aug. 2. 11:12
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon fura de biztos lehet vele keresni.
2024. aug. 2. 11:16
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Egyszer probald ki ! L mint Lajos, igaz ?
2024. aug. 2. 11:34
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez nem nevezhető perverziónak. Valamilyen érzelmi sérülés lehet a hátterében. Nem hiszem, hogy a megélés a megoldás (nagy valószínűséggel megbánnád), inkább egy (női) pszichológussal kellene megbeszélned.
2024. aug. 2. 11:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem majdnem mindegyikünkben van valamilyen mértékben ilyen gondolat, csak nem merjük kimondani. Te viszont most bátor voltál.

Én pl. sokat játszottam a gondolattal, hogy meglesnek és odáig jutottam, hogy időnként direkt villantok bugyit.

26l

2024. aug. 2. 11:42
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Normális.Vannak ennél sokkal durvábban is )próbáld csak ki )
2024. aug. 2. 11:47
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem vállalnék semmi extrát, sima szex óvszerben, lehetőleg kutyapózban.
2024. aug. 2. 11:55
 8/17 A kérdező kommentje:
Max. még fenekelést, mármint hogy engem elfenekelhetne a pasi.
2024. aug. 2. 11:56
 9/17 BohócKolbász ***** válasza:
100%

Mármint izgatna a szerep maga. Nem az hogy úgy kezeljenek mint egy tárgyat. Gondolom erre gondolsz.

Voltam már hivatásossal, igazából nem rossz felállás. De csak üzlet. Ez érződik is.

2024. aug. 2. 12:13
 10/17 kyoman ***** válasza:
67%

Nem furcsa. Ami vágysz és izgat tedd meg. Hidd el így fogod teljesen élvezni az életet.

45 f

2024. aug. 2. 12:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!