Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti szeretitek e amikor a lany oralisan elegit ki??
Figyelt kérdés
szeretitek e ha szopas kozben a kezevel ra segit es huzgalja vagy veri, vagy az jobban tetszik neketek ha csak szajjal csinalja?
L/20
2024. aug. 1. 21:15
1/13 anonim válasza:
Bárhogy lehet csinálni csak tegye meg
4/13 anonim válasza:
Csak szájjal. Én viszonozni is szoktam. f.
5/13 anonim válasza:
Én szeretem viszont valamiért egy idő után el kezd fájni a farkam , de csak szopásnál és mind1 hogy csinálja
7/13 anonim válasza:
Mindegy mit csinál, csak csinálja jól!
8/13 anonim válasza:
Én jobban szeretem, ha csak szájjal csinálja. Gondolom, azért kérdezed, mert kézi rásegítés nélkül még nem megy tökéletesen, de kis gyakorlással meg lehet tanulni, hogy tényleg a száddal élveztesd el a fiút.
9/13 BohócKolbász válasza:
Ha óvatosan húzogatja, lassan, csuklóból fel-le járatva a kezét. Én azt szeretem. Ha úgy veri hogy a heréimen koppan a keze az már fáj. Szeretem ha szopás közben masszírozza, feji a farkamat.
10/13 Srias87 válasza:
Szerintem nincs jobb dolog a vilagon, mikor rendesen le szop egy csaj, olyan aki imad is szopni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!