Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki tudja megcsinálni a mély...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudja megcsinálni a mély torok technikát?

Figyelt kérdés
Szeretnék felmérést csiálni hányan tudják. Ha esetleg van olyan aki meg tudja csinálni annak hogy sikerült?
2009. jan. 6. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megtudom csinálni
2009. jan. 6. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudom... de annyira nem is izgatja a fantáziám, hogy megakarjam tanulni azt hiszem :S:S
2009. jan. 6. 19:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Én meg akarom tanulni, és annyit olvastam már róla, de ha próbálkozok se megy.Félek ha sokat öklendezek elriasztom a barátom!:SXD Azt meg nem akarom.:D
2009. jan. 6. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

en is megtudom csinalni.

nagyon sok gyakorlast, es turelmet igenyel, az oklendezes ellen pedig megfelelo testhelyzettel ( minnel jobban egyvonalban legyen a szad a torkoddal, h ne "torjon" meg a pasid farka, hanem becsusszanjon) lehet vedekezni. de ha sokat olvastal mar rola, akkor biztos mindent tudsz, mar csak gyakorolni kell.

2009. jan. 6. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is megy, és szeretem is csinálni a páromnak
2009. jan. 6. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is meg tudom csinálni:D

Én nem is gyakoroltam, csak egyszer megpróbáltam, és véletlen sikerült:D Én is nagyon meglepődtem, párom is majdnem elájult a döbbenettől:)

2009. jan. 6. 20:28
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Azért az nem mindegy milyen péniszen.. Mert egy 13 centis péniszt bárki, de egy 18 centiméteres pld(csak azért ezt írom mert nekem ekkora van) már nehezen... Szóval az igazi mélytorok az nem 13-15 centis szerintem.. Na hát és 18-20 centit már elég nehéz, és nem bírná annyi mindenki megcsinálni aki ide ír.. Nem? Néztem a VIVA-n van aki évekig is gyakorolja, akkor nehogymár vkinek sikerüljön elsőre.. Mondjuk lehet ilyen, de ritka..
2009. jan. 6. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Jó, akkor megint én vagyok, akinek elsőre sikerült. Páromnak 20 centis a pénisze:) Mondom, hogy mindketten nagyon meglepődtünk. Amúgy nem sikerül minden alkalommal természetesen.
2009. jan. 6. 20:53
 9/10 anonim válasza:
Én is meg tudom csinálni. Kb 2 hét gyakorlás után ment, és a páromnak 18 cm-s. Szóval akarat, türelem, elszántság kérdése csak. Nem se ment elsőre, mert írtóztam attól, hogy öklendezni fogok, vagy mást.. De ha nem arra gondolsz, hanem h a párodnak ez milyen jó, és még élvezni is próbálod, tényleg jó lesz. A párom odavan érte... Jó gyakorlást:)
2009. jan. 8. 14:24
 10/10 anonim válasza:
nekem úgy ahogy megy kopra venni a páromét, de van hogy befulladok tőle :S
2009. jan. 16. 11:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!