Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon tényleg igaz hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg igaz hogy az ázsiai férfiaknak kisebb a péniszméretük az európai férfiétól?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ez igaz. De a nők hüvelye is szűkebb. Voltál már a Bodies kiállításon? A barátom volt és azon kuncogott itthon, hogy milyen kicsi volt a testek pénisze, és amint kiderült azok valaha japán vagy kínai(nem emlékszem) emberek voltak még amikor lélegeztek. Szóval kisebb nekik.
2009. jan. 6. 20:10
 2/6 A kérdező kommentje:
télleg....hisz én is voltam a kiállításon.....de csak azt hittem azért olyan aprók mert már nincs benne se vér se élet.....de gondolom azért kivétel is van....nem???
2009. jan. 6. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
19%

Biztos van kivétel köztük, ahogy európai férfiaknál is van átlagon felüli mérettel rendelkező.

Előző válaszadó.

2009. jan. 7. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
4%
kicsesZett hülyék vagytok, ez nem így van, nem származástól függ...és persze, minden ázsiai, alacsony, minden angol arca csúny, minden fekete magas.. hülyék vagytok? mellesleg biológia tanár mondta,hogy ha van összefüggés, akkor az fordítottana rányos(minél alacsonyabb annál nagyobb)
2009. okt. 17. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Na most nagyon okosat szóltál be! Engem légyszíves ne hülyézz, mert én sem sértegettem senkit, nem tudom, hogy te ki vagy, hogy ezt megtehesd vadidegen emberekkel. Véleményem szerint ha az ázsiai nők hüvelye kisebb, szűkebb, akkor a férfiak pénisze mért ne lehetne kisebb, mint az európaiaké? A tanárod meg jó nagy hülyeségekkel tömi a fejeteket: gondolj csak bele. Hogy lenne a péniszméret a test méretével fordítottan arányos? Ha minél kisebb egy férfi, logikusan a pénisze is valószínűleg kisebb lesz, különben a kicsi test nem képes ellátni azt vérrel merev állapotban ájulás nélkül. Okoska. Kivétel biztos van, de átlagban ez jellemző. Nem véletlen, hogy az európaiaké középméret, míg ők is középmagasak, az afroamerikaiaké meg nagyon nagy, hiszen nagyon magasak is...tudod, a kosarasok java fekete...az ázsiai férfiak 150-160 centivel meg hova hordjanak magukon 30 centis péniszt? Az természetellenes, képtelenek lennének merev állapotba kerülni! Elájulnának!

Első válaszoló voltam.

2009. okt. 20. 15:04
 6/6 anonim válasza:
Mellesleg az is tudományosan bizonyított, hogy a pénisz mérete és a testmagasság egyáltaln nincs semmilyen összefüggésben egymással!!!
2010. aug. 19. 23:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!