Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok? Egy ejszakas kalandnak indult, 2 lett belole, pasi komolyabbat akart, csaj konkretan elkuldte melegebb eghajlatra, csavo megsertodott (meg gondolom van azota 100 masik noje) a csaj meg 0-24ben csak ra tud gondolni....
Figyelt kérdés
A csaj en vagyok, es megprobaltam szepiteni a dolgot, hogy talakozzunk meg, nem kaptam konkret valaszt. Ami ertheto.... Megőrülök ... tippek?2024. júl. 31. 22:12
1/14 anonim válasza:
Máskor ne legyél hülye.
Valami nem egymondatos bocsánatkérés.
Magyarázat, hogy bepánikoltál, vagy bármi, ami magyarázza a viselkedésedet, aztán boci szemekkel új esély kérése.
2/14 A kérdező kommentje:
Elmagyaraztam neki, hogy megijedtem, en alapbol nem akartam most komolyabb dologba belemenni mert sokat csalodtam es tele lett a tokom, de vele istenien ereztem magam.... Csak azokat ismetelte amiket mondtam neki... Nagyon akarom hogy ujra a karjaiban legyek 🥺
2024. júl. 31. 22:18
3/14 anonim válasza:
Ahogy a How I Met Your Motherben mondják: "If you have chemistry, you only need one other thing … timing. But timing’s a bitch."
4/14 anonim válasza:
Szex irányból is próbáltad megfogni?
5/14 anonim válasza:
Én is csináltam ezeket a játszmákat, de ugyanaz lett a vége, OFF. A pasiknak nem kellenek az ilyen csajok. Ha bedobod a szex kártyát, akkor meg csak megdug bosszúból és lekoptat.
6/14 anonim válasza:
Ha puncid pont erre való és azt már használtad itt. A mese, meg a játszam, meg a hiszti pont nem kell egy férfinek sem. Lépj tovább.
8/14 búzaszem válasza:
Fejezd ki a nyitottságodat, érdeklődj hétköznapi dolgokkal kapcsolatban, légy türelmes és kettőt hátralépve, de jelezd, hogy itt vagy neki, ha csak egy italt meginna. Ne erőltess semmit, de tudja minden héten, hogy gondolsz rá. Aztán a többi már rajta fog múlni, hogy meglát -e benned vmi értékeset vagy sem.
9/14 A kérdező kommentje:
A mai napig még megkeres időnként.... látom hogy figyel, es tudom hogy nem felejtett el. De én sem őt...pedig már eltelt jó pár hónap..
dec. 8. 10:06
10/14 anonim válasza:
Írd meg neki, hogy vele volt eddig a legjobb a szex...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!