Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szoktatok masztizni arra a fiúra aki tetszik?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem2024. júl. 31. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Igen szoktam!
Nem és nagyon perverznek tartom az ilyet.
34 szavazat
3/19 A kérdező kommentje:
Hát elképzeled hogy egy számodra vonzó pasival csinálod. Legalábbis engem ez izgat.
2024. júl. 31. 19:45
8/19 kyoman válasza:
Régen volt egy csaj egyik melohelyemen a wc Ben mindig masztizott rám. Nézte telon képeim mint kiderult. Nem volt egy szép lány vagyis nem jött be annyira. De egyszer leszopott és olyan szenvedelyesen hogy majdnem elájultam nagyon torkom lőttem. Lenyelte alaposan
9/19 anonim válasza:
Nem volt szep de hagytad hogy szopjon... az igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!