Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak, nagyon mérges vagyok!

Az a helyzet, hogy barátnőm elment balatoni táborba, és éjjel egyik fiú osztálytársa befeküdt mellé az ágyba, mondta neki, hogy mit keres itt húzzon el, de elkezdte fogdosni mindenhol, akkor már kiabált, szerencsére a többi osztálytársa kiszedte valahogy mellőle, tehát nem történt semmi.

Beszéltünk a következő napokban mindig telón, éreztem a hangján, hogy valami nem stimmel de ugye nem tudtam mi történt, azt mondta csak rossz a kedve, meg nem érzi jól magát. Nem is mondták senkinek mi történt még nekem is csak most kb 1 hónappal utána merte elmondani mert azt mondta szégyenli mi történt, akik látták megkérte őket, hogy ne mondják el senkinek.

Ennyit tudtam kiszedni belőle, de azt hogy melyik kis gci volt nem mondja meg ,mert fél tőle, hogy megkeresem és "elbeszélgetek" vele, amit nem akar, hogy ez miatt bajom legyen belőle.

2024. júl. 31. 13:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
megtudnám valahogy, hogy melyik volt az, és a tudtára adnám, hogy rossz ajtón kopogtatott
2024. júl. 31. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

A csajod semmi rosszat nem tett, és szégyellte magát? Mivan?! Ezazér nem kerek. Vagy lehet tényleg kúrni akartak, csak a csávó erőszakos lett, vagy ilyesmi.

A helyedben sok dolgot elgondolkodnék, pl. azon, hogy ha csinálsz egy törött orrot másnak, attól nem lesz ennél jobban igazad, vagy hogy miért is kellene olyan dolgot szégyellnie a csajodnak, amiről nem tehet.

Fura történet.

2024. júl. 31. 13:35
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
Próbálj túllépni ezen és a kapcsolatra koncentrálni.
2024. júl. 31. 13:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"semmi rosszat nem tett, és szégyellte magát"

Tudjatok hány nő nem tesz semmit még tenyleges erőszak esetén sem, azért mert szégyenli magát?

2. Lehetőség, hogy lehet ő is ivott valamit, kihívóbban, félreérthetőbben viselkedett a srác az meg rámászott de közben a csaj vagy meggondolta magát, vagy tényleg nem akart semmit.

Ezek az eshetőségek vannak szerintem.

2024. júl. 31. 14:04
 5/11 Laylah ***** válasza:

2., ezen logika szerint a megerőszakoltak többsége valami rosszat tett és kvázi megérdemelte, benne volt az erőszakban? Csak mert az ilyen esetek többségében az áldozat azért nem tesz feljelentést vagy kér segítséget, mert szégyelli magát.

Kérdező, úgy tűnik a kérdésed vége alapján, hogy jogos volt a barátnőd aggodalma azzal kapcsolatban, hogy mit tennél. Megértem az indulatot, de ha ő nem akarja tovább firtatni, akkor lehet, hogy neked sem kellene.

2024. júl. 31. 14:06
 6/11 Hussaro Hungaricus ***** válasza:

Amíg ez a dolog nincs tisztázva, addig a kapcsolat is rossz irányba megy.

Miután felmérted a helyzetet, elbeszélgettél minden tanúval, táborvezetőkkel is:

1. Mi volt a lány szerepe? Valóban áldozat? Ekkor maximális támogatás kell felőled! Ha nem áldozat, hanem félrelépett, annak vannak fokozatai, meg oka. Pl. részeg volt stb. Ez a ti dolgotok, de döntened kell, még esélyt adsz neki vagy elengeded... Viszont soha többet nem bízhatsz benne.

2. Meg kell tudnod ki volt a srác és elégtételt kell venned. Ha nem teszed meg, az lehúz és örökre bánni fogod.

.

2024. júl. 31. 14:12
 7/11 anonim ***** válasza:
19%

Ez egy kamu sztori, amivel palira tud venni.

1. Félredugott, és bassza a lelki ismerete, de annyira nem bátor, hogy bevallja, ezért inkább egy kamu fél igazságot mond el.

2. Nem dugott félre, de izgatta a dolog túlságosan is, de szintén a kamut választotta.

3. Ha nem lenne ilyen a sztoriban nem mondta volna el.

Kb megbízhatatlan a csaj!!@

2024. júl. 31. 14:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Kicsit már lenyugodtam...

Sajnos ez nekem is megfordult a fejemben, hogy ő is ivott és félrelépett, jobb esetben csak akart de közben meggondolta magát. 😞

Mind1 ma kerek-perec rá fogok kérdezni...

2024. júl. 31. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha van esze tagadni fog, plussz tol egy hisztit, hogy kár volt bármiz is mondani, és mekkora seggfej vagy.

Azért írd majd meg, hogy mit reagált a számonkérésre.

2024. júl. 31. 16:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Beszéltünk, mondtam neki a variációkat, mire gondolok.

Azt mondta ivott a srác csak azért mászott rá, meg voltak valami haverjai akik azt mondták tetszik a bnőmnek.

De másnap bocsánatot is kért.

Megmutatta a Messenger beszélgetéseket is amit a barátnőinek írt, és az is kb erről szólt. Szóval én úgy gondolom hihetek neki. ☺️

Vélemény?

2024. júl. 31. 20:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!