Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom kibirni a plugot? Baratom vett egy plug keszletet es ki akarja probalni. 22/L
Figyelt kérdés
2024. júl. 30. 16:37
1/21 anonim válasza:
Te is akarod? Mert ha nem, akkor próbálja ki ő saját magán!
2/21 anonim válasza:
Ne a seggedbe rakd hanem a szádba.
3/21 anonim válasza:
Egyébként nem muszáj “kibírni”, lehet kellemes is, főleg, ha ez téged is izgat. De ha nem, akkor meg csak azért ne tedd meg, mert ő akarja. Akkor próbálja ki ő.:D
4/21 anonim válasza:
Akkora méretet használtok ami neked is jó. Ha a pasid ezt nem tartja tiszteletben, vagy rád akar erőltetni olyan dolgot ami neked nem jó akkor fogod, besíkosítózod majd felnyomod a fickód púzójába "cserébe". Na így csillagom.
5/21 anonim válasza:
Simán. Annyira azért nem rossz az. Szexuális játékszer, ezeket élvezeteket tervezték és nem kibírásra..
Én ugyan férfi vagyok de szeretem használni. Szex közben vagy csak simán nap közben. Van kicsitől a nagyig.
6/21 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz volt a legkisebb is :(
2024. júl. 31. 18:25
7/21 anonim válasza:
De miért próbálsz ki olyat amit nem szeretnél??? Mondom, próbálja ki ő! Hogy történt? Ő csinálta? Miért akarja ezt?
(3-as vagyok)
8/21 A kérdező kommentje:
En se ertem es ma mar az egyel nagyobbat akarja. Semmi kedvem atmenni se hozza :(
2024. júl. 31. 18:57
9/21 anonim válasza:
De olyanokat ne csinálj, ami neked nem jó. Anális szexet akar amúgy?
10/21 anonim válasza:
Így igaz, ha nem szeretnéd akkor ne eröltessétek.
Nem lesz jó vége.
Én használok férfiként de Ehez kell egy ráhangolódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!