Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a valóságba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a valóságban kevésbé dekoratív (jelen esetben nők) szépnek és szexynek gondolják magukat, és erre pozitív visszajelzéseket is kapnak, csak mert ráfogják arra, hogy a magabiztossága?

Figyelt kérdés
Kérdezem úgy, hogy mikor manapság a divat alig takaró ruhái miatt látszik, hogy jócskán van jó alakú nők, és ők miért nem affektálnak olyannal mint pár önjelölt divatmodell, hogy "de jó nő vagyok, minden pasi engem akar. Közben meg az a kis mellem is lóg ami van, a seggem lapos a hasam viszont nem, aránytalan az alkatom, és arcom is mint a kalács" És kapják a pozitív visszajelzéseket, hogy milyen jó nő. De kérdezem, miért is jó? Mikor ha elmenne mellette egy tényleg szép hajú, szép arcú, homokóra alakú nő mindenki utánafordítaná a fejét. Vagy az ilyeneket ennyivel be lehet etetni; magabiztossággal?

2024. júl. 30. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Jaj, ez már 20 évvel ezelőtt is így volt, meg szerintem még régebben is. Minket is a haverokkal olyan nők aláztak meg késő tini, korai húszas éveinkben, hogy mit akarunk mi TŐLÜK, hogy tiszta agyrém volt. Aztán meg pislogtunk, hogy a tényleg szép nők mennyivel normálisabban kommunikálnak.

Ez egyébként kompenzálás, amennyiben azok a nők tudják, hogy valójában nem szépek és ezt mesterségesen duzzasztott, durva arroganciával kevert "magabiztossággal" kompenzálják.

2024. júl. 30. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Kicsit igénytelen lett így visszaolvasva, de remélem, hogy a lényeg átment.
2024. júl. 30. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:

#1-sel értek egyet. Mármint a kompenzálás részével.

Én egy eléggé csúnyácska lány vagyok, valahogy mégis kívülről tudom szemlélni ezeket az eseményeket. Jót mosolyogtam, mikor a magas, nagydarab és amorf alkatú (szegénykém, nem akarom megbántani...) fel volt háborodva, mert egy vele egymagas, szerinte csúnya (szerintem átlagos) férfi elkezdett ismerkedni vele. És elkezdte nekem leírni, hogy mégis hol vannak a magas, izmos, jóképű férfiak... :) ugyan hol, hát nem mellettünk. Azt hiszik, ha nagyhangon "kiabálják", hogy ők szépek, akkor tényleg azok lesznek.

Nem tudom, én soha nem viselkedtem így, mondjuk én lehet a ló túloldala vagyok már, az se jó.

2024. júl. 30. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Van benne logika. De gondolom írnom sem kell, hogy főleg az úgymond alter lányokra gondolok itt, akik mintha szándékosan kinézetükre előnytelen ruhákat, hajakat hordanak. Kiteszik azt, amit szebb látvány lenne, ha inkább takarnák.
2024. júl. 30. 12:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!