Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legdurvább, amit fiatalabb korában felizgultan csinált?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor valaki még fiatalabb, és nagyon fel van izgulva, eszébe jutnak olyan dolgok, amit később tiszta fejjel nem csinálna meg.2024. júl. 29. 18:16
1/14 anonim válasza:
Suliban masztiztam 17 évesen 24/l
3/14 anonim válasza:
16 évesen a kertben masztiztam és nem zavart meglatott a szomszéd srác, de nem zavart megjobban izgatott szóval...
4/14 anonim válasza:
Kiverettem egy csajjal a suli wc-ben. 16 voltam. 24F
5/14 anonim válasza:
Általában meztelenül napoztam a kertünkben, de amikor be voltam pörögve, akkor lementem a hátsó kertbe, mert mindig ott dolgozott az idős szomszéd, és úgy csináltam mint ha nem látnám őt, viszont ő lásson. Szerintem többször megőrjítettem - pedig egy nagyon aranyos öregúr volt!
Mára sajnálom hogy olyan mocsok voltam.
6/14 anonim válasza:
Hány eves voltál? Mindent láthatott? Masztiztál is neki? Ne sajnáld tuti neki is jó élmény volt
7/14 anonim válasza:
#5 Miért nem dugattad meg magad a vénemberrel?
8/14 anonim válasza:
Ez most gaz de kinyalattam magam a kutyammal.
10/14 anonim válasza:
8 - szerintem ezen régen többen átestünk...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!