Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megállja a helyét az a felvetésem, hogy pl öltözőben (vagy bármilyen meztelen szituációban) minden férfi megnézi a másiknak a farkát ösztönileg?
Figyelt kérdés
Nem homoszexualitásból, hanem összehasonlításból ösztönileg. Aki meg azt harsogja h ez homár, az valszeg ezt nem tudja hova rakni magában, és fél h esetleg belül van benne homi hajlam. Vélemény?2024. júl. 29. 11:35
2/10 A kérdező kommentje:
És mire gondolsz olyankor? Vagy mi jár a fejedben?
2024. júl. 29. 11:38
4/10 anonim válasza:
Semmi csak meg nézi az ember ha akarja ha nem
5/10 anonim válasza:
Én nem mindig, de előfordult már. Vagy pl volt, hogy néztem valakit, hogy milyen lehet amikor tetszik egy férfi egy másik férfinek, tudom-e úgy nézni, hogy mondjuk milyen jó segge van. Nem tudtam, egyáltalán nem volt érdekes.
6/10 retektorta válasza:
Szemüveg nélkül semmit nem látok, ami ebben a szituációban szerencse :)
7/10 anonim válasza:
Nézek és néznek is. Mindenki kíváncsi
9/10 anonim válasza:
Mindenki megnézi a másikét, aki tagadja az hazudik. Valaki hetero, sokan pedig biszexek/melegek. De minden ember kíváncsi és nincs ezzel semmi baj. Pár nagyszájú homfób aki váltig azt állítja hogy ő mindig a plafont nézi az öltözőben, ők ugyanúgy lecsekkolják a farkadat ilyenkor, sőt...! Lassan negyven éve járok rendszeresen férfi öltözőkbe, szóval van tapasztalatom!
Egyébként a nők is megnézik egymást a nőiben. Ezt sok nő mesélte már nekem.
Meztelenül lenni izgalmas és nem rossz dolog, az emberekben pedig ösztönösen beindul ilyen helyzetben egy egészséges emberi kíváncsiság tudat alatt is.
44f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!