Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek megállja a helyét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megállja a helyét az a felvetésem, hogy pl öltözőben (vagy bármilyen meztelen szituációban) minden férfi megnézi a másiknak a farkát ösztönileg?

Figyelt kérdés
Nem homoszexualitásból, hanem összehasonlításból ösztönileg. Aki meg azt harsogja h ez homár, az valszeg ezt nem tudja hova rakni magában, és fél h esetleg belül van benne homi hajlam. Vélemény?
2024. júl. 29. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
ösztönösen oda néz az ember
2024. júl. 29. 11:36
 2/10 A kérdező kommentje:
És mire gondolsz olyankor? Vagy mi jár a fejedben?
2024. júl. 29. 11:38
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Én mindig
2024. júl. 29. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmi csak meg nézi az ember ha akarja ha nem
2024. júl. 29. 12:08
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Én nem mindig, de előfordult már. Vagy pl volt, hogy néztem valakit, hogy milyen lehet amikor tetszik egy férfi egy másik férfinek, tudom-e úgy nézni, hogy mondjuk milyen jó segge van. Nem tudtam, egyáltalán nem volt érdekes.
2024. júl. 29. 12:46
 6/10 retektorta ***** válasza:
0%
Szemüveg nélkül semmit nem látok, ami ebben a szituációban szerencse :)
2024. júl. 29. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézek és néznek is. Mindenki kíváncsi
2024. júl. 29. 16:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden férfi odanéz ösztönösen
2024. júl. 29. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki megnézi a másikét, aki tagadja az hazudik. Valaki hetero, sokan pedig biszexek/melegek. De minden ember kíváncsi és nincs ezzel semmi baj. Pár nagyszájú homfób aki váltig azt állítja hogy ő mindig a plafont nézi az öltözőben, ők ugyanúgy lecsekkolják a farkadat ilyenkor, sőt...! Lassan negyven éve járok rendszeresen férfi öltözőkbe, szóval van tapasztalatom!

Egyébként a nők is megnézik egymást a nőiben. Ezt sok nő mesélte már nekem.

Meztelenül lenni izgalmas és nem rossz dolog, az emberekben pedig ösztönösen beindul ilyen helyzetben egy egészséges emberi kíváncsiság tudat alatt is.

44f

2024. júl. 30. 06:45
 10/10 anonim ***** válasza:
persze
2024. aug. 5. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!