Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokszor volt már petting...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor volt már petting köztünk, lehetséges hogy már nincs meg a szűzhártyám és már nem is fog fájni ha lefekszünk?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok ő 27, sokszor volt már petting de semmi több, félek hogy egyáltalán nem fog fájni már emiatt ha lefekszünk, és hogy azt fogja hinni hogy nem is voltam szűz. Lehet hogy rossz döntés volt ez az egész, de nem akartam még lefeküdni vele viszont nem is tudtunk már ellenállni egymásnak. Nagyon fájt, és szerintem a szűzhártyám már nincs is meg, viszont csak az első 3 fájt kb, azóta már nem fáj.

Mondta már, hogy milyen fura hogy még szűz vagyok ennyi idősen, mintha nem hinne nekem, és ha fizikailag már nem leszek egyáltalán szűk akkor szerintem azt fogja hinni hazudtam.

2024. júl. 28. 16:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És aki azt írja nem a szüzességtől függ a szűk hüvely hanem mindenki kitágul a nedvességtől az hülye. Nedves voltam, elvoltam lazulva mégis mintha ott lett volna valami, nagyon nagyon fajt..
2024. júl. 28. 16:39
 2/11 A kérdező kommentje:
De az első 3-4 alkalom után már nem fájt.
2024. júl. 28. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen köcsöggel nem feküdnék le aki nem hiszi el, hogy szűz vagyok. Nemhogy még azon agyalnék, hogy biztos nem fog nekem hinni. Egyébként az semmi, hogy megujjazott. A hímvesszője mélyebbre kerül és teljesen átszakítja a szűzhártyát. Lehet, hogy valamennyire átszakította az ujjaival, tágított, de az kevés.
2024. júl. 28. 16:40
 4/11 A kérdező kommentje:

3. Ezt még az elején mondta, de nem így mondta hogy nem hiszi el, hanem hogy milyen fura hogy szűz vagyok ennyi idősen.

Hát nagyon hosszú és vastag újjai vannak, de nem tudom mi lesz. Szerintem már egyáltalán nem fog fájni ha lefekszünk.

2024. júl. 28. 16:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Aminek örülök is meg nem is.
2024. júl. 28. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
17%

Barátnőm mesélte (ha hazudott én is hazudok, de nem hiszem el, hogy ilyesmiben kamuzott volna), hogy megujjazta a párja szüzen és mivel fájt neki összeesett. Úgy megijedt a fiú, hogy miután már túl estek a szexen ami szintén fájt jó sokáig nem merte megujjazni.

Nekem is fájt mindkettő, a szex még jobban.

Úgy olvastam hogyha a nő nem sportol, lovagol, vagy táncol akkor a szűzhártya nem vékonyodik el annyira, hogy fájdalommentes legyen.

2024. júl. 28. 16:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Mondta már, hogy milyen fura hogy még szűz vagyok ennyi idősen, mintha nem hinne nekem, és ha fizikailag már nem leszek egyáltalán szűk akkor szerintem azt fogja hinni hazudtam."

Nyugodtan mentegesd csak a drágád kérdező majd meglátod hogyha megfektet egy párszor/egyetlenegyszer aztán ki is fog dobni téged! Ha tényleg szeretne téged akkor nem gyanakodna soha, se a múltban, sem a jövőben a szavahihetőségedben.

Nyugodtan feküdj alá, majd meglátod, hogy nem megfelelő fiúnak fekszel ki...

2024. júl. 28. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Semmit nem tudsz a huvely fiziologiajarol ugye ? Azert ez gaz igy 24 evesen…
2024. júl. 28. 16:54
 9/11 A kérdező kommentje:
6. Akarmi akarmit mond, hogy nem igy van meg barmit lehet olvasni, en is majdnem osszeestem annyira fajt..omlott belolem a ver is pedig nedves voltam. Tiszta vicc hogy sokan a biologianak hisznek nem a valosagnak
2024. júl. 28. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
A biologia egy tudoman=valosag.
2024. júl. 28. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!