Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy szeretőm, akinek a fenekét megizèltam egy kis eszközzel . Én kertem hogy csináljuk. Azt mondta ezt másnak nem engedné soha. Akkor nekem miert engedte?
Figyelt kérdés
Amúgy imádtam csinálni2024. júl. 28. 07:27
2/6 anonim válasza:
Nem unod még ezeket a kamu kérdéseket?
3/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kamu kérdések
2024. júl. 28. 09:33
4/6 anonim válasza:
Mert olyan szép és okos vagy. (Ezt akartad olvasni?)
5/6 anonim válasza:
El ne hidd már hogy másnak nem engedi, csak te is egy lúzer vagy hogy ezt elhiszed.
6/6 anonim válasza:
Ez is a te kérdésed?
"Meg lehet bocsátani ha a férjedet az exe egy izgatóval fenékbe dugta?"
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!