Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Hát van egy nōvérem 30 éves Angliában él, 10 éve kb nem nagyon találozgatunk de most haza jött látogatoba. Tegnap épp tusolt és résnyire nyitva hagyta az ajtot is és basszus nem viccelek de épp törölte meg meg magát és alol egy péniszt törölt eléggé megidejtem képet is h megijedtem és nem tudom mit csináljak2024. júl. 28. 03:43
1/18 anonim válasza:
Ha észre vette hogy megláttad őt, max kérj bocsánatot érte.. de azzal is csak kellemetlen helyzetbe hozod őt, úgyhogy tegyél úgy, mintha nem történt volna semmi se, mert valójában tényleg nem történt semmi se ami rossz lenne.. csak megláttál valamit amihez semmi közöd.. nővéred pedig nem egy apáca, és mindenkinek szüksége van a “kényeztetésre”.. de mintha egy 10 éves irta volna ezt a kérdést..
2/18 anonim válasza:
Utolsó 4 sor egy érthetetlen katyvasz...
3/18 anonim válasza:
Mit leskelodsz utana?? Perverz vagy?
4/18 anonim válasza:
Hogyhogy peniszt torolt? Atmutette magat vagy mi ?
5/18 anonim válasza:
Tehát pénisze van a nővérednek ?
7/18 A kérdező kommentje:
Ezért lepōdtem meg nagyon nem tudom hogy ez hogy vagy meg hova tegyem az egészet😅Mi kéne tennem?
2024. júl. 28. 07:59
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!