Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelt már valaki speedel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Israfel78 kérdése:

Szexelt már valaki speedel vagy kokainnal ? Azt hallottam hogy iszonyat kanossá tudja tenni az embert és képes egész napon át csinálni a dolgot mert végletekig ki tudja nyújtani az orgazmust. Tényleg annyira jó?

Figyelt kérdés
Nem próbáltam még de nagyon kíváncsivá tett. Ismertek olyan legális és biztonságos szereket aminek hasonlóan erős afrodiziás hatása van? Pont az illegalitás miatt nem szeretném őket kipróbálni de érdekelnének a tapasztalatok

#Sex és speed #Sex és kokain
2024. júl. 27. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Azzal nem, de mással igen.

Mefedronnal, Ekivel,LSD-vel,Fűvel..

2024. júl. 27. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
A szerelem is megcsinálja ugyanezt.
2024. júl. 27. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
24%
Reggelig Balaton buli.A barátok haza mentek a bérelt házba.Voltak párok is.Én egy 3.5 éves kapcsolat után .A tánctér szélén a pultnál lépegetek és nézelődés.Oda keveredik két olyan 40 év körüli hölgy .Az egyik kimondottan jó nő a másik is a simán elmegy kategória .Mint kiderült ketten nyaraltak a barátjuk üzleti út ,Thaiföld .A lényeg amikor vége lett buli náluk folytattuk.33 éves voltam eskü nem egy szemüveges kis dagi aki fantázia …szóval jó fizikum stb😂hatalmas kefelés!Akkor nehezen megyek el hanyatt fekve álló cerka verte a egyik a farkam mikor egyszer elkezdtem ordítani és a plafonig felöttem😎 Sose élveztem akkorát !
2024. júl. 27. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fű, LSD, kóla fullos szex alatt
2024. júl. 27. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Én soha, inkább csajokkal szoktam.
2024. júl. 28. 07:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!