Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg igaz, hogy ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy ha egy csaj vagy egy pasi perverz, de nagyon jól néz ki külsőleg, akkor a társadalom sokkal jobban elnézi neki a perverzióját, ellentétben egy csúffal?

Figyelt kérdés

2024. júl. 27. 16:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Nem szorosan idetartozik, de volt egy kutatás hogy a szép bűnözőkkel elnézőbbek a bíróságon (esküdtszék USA). Illetve elég megnézni itthon Brad Pitt-ügyeknél kommenteket. Egyre többet hallani, hogy a gyerekeivel borzalmasan bánt, ennek hangot is adnak. Híreknél csomóan védik Bradet, és az örökbefogadott gyerekeit hibáztazják hogy "mit dumálnak...". Bezzeg ha egy kopaszodó, hájas bajszos alaknál lennének ugyanezek a hírek, menne hogy börtönbe vele, vagy kivégezni. Úgyhogy igen, valószínűleg a perverziónál is így van.
2024. júl. 27. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A nők esetében különösen megfigyelhető hogy a jóképű bűnözőkkel, perverzebbekkel jóval elnézőbbek. Még ha el is ítéli, egyáltalán nem olyan hangnemben mint egy csúfabb krapeknál.
2024. júl. 27. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

A perverziót én mindenkinek egyformán elnézem. De csak addig, még nem okoz vele szenvedést állatnak és embernek sem. Ja és a kakis-hányós dolgok nálam fujj! kategória

Átlag Jóska voltam

2024. júl. 27. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Nekem csiklófétisem van. Eddig azt vettem észre, hogy legtöbben ezt rosszul fogadják. Azok is, akiknek olyan ami nekem leginkább tetszik
2024. júl. 27. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Lássátok, mondtam én... Itt is volt aki lepontozott, úgy hogy konkrétumot nem is tudott. Nem kérdezett, nem tolerált, csak feltételezett valamit és saját maga által generált érzelmi felindulásból reagált.

Pedig még el se mondtam, hogy nekem a nagy az, ami nagyon tetszik 😍

Na most már lehet lepontozni azért mert neked olyan van vagy mert pont nem olyan. Persze lehetne csak továbbgörgetni, de a nyílt kommunikációt ebben az országban büntetni "kell", mert kilóg a szokványosból

2024. júl. 28. 09:15
 6/10 anonim ***** válasza:
5. Pontosan mi is tetszik? Semmit nem értek abból, amit írsz!
2024. júl. 28. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:
42%

#6 talán azért nem érted mert bonyolultabb jelentést keresel a kiábrándító egyszerűségben. Tudod van egy szerv, a klitorisz. Ennek a felszínen lévő részét szokták a lányok macerálni hogy orgazmusuk legyen.

Hogy kinek mekkora, az változó. Nekem az tetszik igazán ha nagy és/vagy nagyra duzzad.

2024. júl. 28. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
7. Mindenkinek duzzad, nem tudtad? Ha megfelelő állapotba hozza a férfi!
2024. júl. 28. 10:13
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ha megfelelő állapotba hozza a férfi!"

...vagy épp a nő. Legyünk politikailag korrektek 😉

Egyébként persze, hogy tudom. De nem mindenkinél látványos a változás. Nem tudtad?

2024. júl. 28. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Ábszolúte: az ilyenekre mindig találnak valamiféle felmentést.
2024. júl. 28. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!