Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik miért kapnak vérszemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért kapnak vérszemet, ha egy nő bevallja, hogy a nagy péniszt szereti?

Figyelt kérdés

Ennyire fáj nekik, hogy a nagy jobb sok nő szerint? Sajnálom, de szerintem egy 18-20 centis jóval jobb, mint egy 14 centis, hiába elméletileg 14 az átlagos, bár nekem szerencsére nagyon nem ez a tapasztalatom.

Ha egy pasi azt mondja, hogy ő a nagy/kis mellet/feneket szereti, akkor nekem eszembe nem jutt megsértődni és játszani az óvodást.

2024. júl. 27. 15:59
 1/7 NemFogodKitalálni ***** válasza:
86%

Azért, mert egy egyszerű mellel vagy fenékkel nem lehet egy férfit kielégíteni, míg egy farokkal egy nőt vagy igen, vagy nem. Persze, hogy rosszul esik a pasiknak ha azt mondod, hogy bocs, de kevés vagy nekem. A pasik is érző lények.

N

2024. júl. 27. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert hiúak azert
2024. júl. 27. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Úgy tűnik, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit jelent a "vérszemet kapni" kifejezés.
2024. júl. 27. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Mert sok kispöcsű szerencsétlen van, aki nem bírja feldolgozni, hogy semmire nem jó a 12 centije.
2024. júl. 27. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:

4

Én az itteni hozzászólásokból inkább azt látom, hogy - hogy a te stílusodat visszatükrözve fogalmazzak - vagy sok barlang pichájú nő, vagy sok a magát nőnek kiadó férfi, aki azt nem bírja feldolgozni, hogy nagyon sok nőnek tényleg bőven elég a 12 cm-es pénisz méret a jó szexhez és az orgazmushoz.

2024. júl. 27. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Esetleg arra gondoltál helyette, hogy "vérben forog a szemük"?

2024. júl. 27. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

#5 Barlang? 😃 Akkor egy átlag nő alatt is barlang van? Nyugi pont azok a férfiak, akik azt írják, hogy 12 centi jó. Hogy honnan tudom? Tájékozódtam+tapasztalat.

Egy átlag nőnek megse kottyan a 17-18 centi vastag pénisz.

2024. júl. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!