Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mekkora péniszekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mekkora péniszekkel találkoztatok eddig, mekkora lett az ideális?

Figyelt kérdés

Tudom, sokszor felteszik ezt a kérdést, de engem már eléggé zavar (nem dicsekvésből mondom), hogy a lányok mindig ilyen 20cm körüliről ábrándoznak, nekem pedig 18cm és eddig minden lánynak fájt, ha tövig betettem, vagy be sem ment tövig. Bár elég vastag is (16cm körbe). Olyan lánnyal, aki le tudja mélytorkozni, pedig még sosem találkoztam...

Nektek milyen kinézetre és méretre az álom pénisz? Mi az ami esztétikailag megragadó nektek?

2024. júl. 27. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Írja már oda mindenki volt e már hüvelyi orgazmus és ha igen mekkorával.
2024. júl. 27. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
A ti fejetekben álmodozik mindenki 20centisről, mint minden témában a gyakorin, a férfiak jobban akarják tudni, hogy nőként mi a jó. Azzal meg nem dicsekednék, hogy neked 18, és mindenkinek fájt eddig. Ez a te szegénységi bizonyítványod, hogy nem tudod használni amid van.
2024. júl. 27. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
1. Kisebbel, de nem a ferfi érdeme volt. Egyébként nincs olyan hogy hüvelyi, erről szakadjunk már le. Mivel a csikló belül is folytatódik, az is csikló orgazmus. Te a G pontra gondolsz, az már nehezebb dolog.
2024. júl. 27. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

A 16cm kerület az nagyon vastag

Nekem 15cm a kerülete de ezzel is nagyon vigyáznom kell mert ha nem elég nedves a lány akkor fájhat neki

2024. júl. 27. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:
24%
#3 nincs hüvelyi orgazmus? Max neked nincs, de te meg sem érdemled. Csiklózz csak tovább
2024. júl. 27. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

5. Miért vagy bunkó? Írtam hogy volt, ráadásul kisebb mérettel. De annak nem hüvelyi a neve, kérlek ne írj hülyeségeket. 😄

Vagy te is nő vagy? 😄

Puncid van? 😄😄

2024. júl. 27. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

1) átlag volt, kb 14-15 cm, vékony. Semmit se éreztem belőle.

2)Állva volt kb 6-8 centi. Nem voltunk együtt végül.

3)Állva volt olyan 16-18 talán, jó vastag, nem szerettem. Fájt, amikor elérte a méhszájamat. Használni se tudta.

4) 15 centi körül lehet, vastagabb féle. Tökéletes nekem. Használni pedig tudja rendesen.

29 N

2024. júl. 27. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
27%

#6 azért vagyok bunkó, mert felháborítóan áltudományos amiket írsz.

Senkit nem érdekel hogy folytatódik belül a csikló. Az a fontos ami kívül van és hogy mekkora :P

2024. júl. 27. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb eddig 18 cm volt. Teljesen elég volt
2024. júl. 27. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
16-17 cm teljesen elég. Mostani páromnak is akkor van
2024. júl. 27. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!