Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora péniszekkel találkoztatok eddig, mekkora lett az ideális?
Tudom, sokszor felteszik ezt a kérdést, de engem már eléggé zavar (nem dicsekvésből mondom), hogy a lányok mindig ilyen 20cm körüliről ábrándoznak, nekem pedig 18cm és eddig minden lánynak fájt, ha tövig betettem, vagy be sem ment tövig. Bár elég vastag is (16cm körbe). Olyan lánnyal, aki le tudja mélytorkozni, pedig még sosem találkoztam...
Nektek milyen kinézetre és méretre az álom pénisz? Mi az ami esztétikailag megragadó nektek?
A 16cm kerület az nagyon vastag
Nekem 15cm a kerülete de ezzel is nagyon vigyáznom kell mert ha nem elég nedves a lány akkor fájhat neki
5. Miért vagy bunkó? Írtam hogy volt, ráadásul kisebb mérettel. De annak nem hüvelyi a neve, kérlek ne írj hülyeségeket. 😄
Vagy te is nő vagy? 😄
Puncid van? 😄😄
1) átlag volt, kb 14-15 cm, vékony. Semmit se éreztem belőle.
2)Állva volt kb 6-8 centi. Nem voltunk együtt végül.
3)Állva volt olyan 16-18 talán, jó vastag, nem szerettem. Fájt, amikor elérte a méhszájamat. Használni se tudta.
4) 15 centi körül lehet, vastagabb féle. Tökéletes nekem. Használni pedig tudja rendesen.
29 N
#6 azért vagyok bunkó, mert felháborítóan áltudományos amiket írsz.
Senkit nem érdekel hogy folytatódik belül a csikló. Az a fontos ami kívül van és hogy mekkora :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!