Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Suliwc-ben milyen a szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Suliwc-ben milyen a szex? Hogy csináljuk ott?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 18:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%
úr isten... nem a vécékagylóban akarja csinálni, emberek. nálunk van egy vécé, ami teljesen zárt külön kis helység. semmi zaj nem hallatszik ki, ott szoktak cigizni. a többi vécé csak kabinos. miért lenne már gusztustalan? nem csak ágyban lehet. természetben, bogarak közt mennyivel jobb? mellesleg a kézszárító ventillátorban több a baktérium, mintha végignyalnád a vécéülőkét. ezt az álprűdeknek mondom. szerintem nyugodtan, én is ki akarom próbálni nyilvános helyen, és nekem speciel tetszik a vécés ötlet is, mert miért ne... izgató lehet. és ha a legfőbb gondja valakinek az közben, hogy úristen, vécé, és nem pedig az, hogy a párommal vagyok egy szűk helyen kettesben, és tombol az adrenalin, azt csak lesajnálni tudom:) csak a lebukással nagyon kell vigyázni.
2009. jan. 6. 20:10
 12/25 anonim ***** válasza:
19%
Én meg téged sajnállak (le). Különben aktus előtt nem az adrenalin szokott "tombolni", hanem a hormonok. De te ezt honnan is tudnád....
2009. jan. 6. 20:50
 13/25 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válaszoló köszi:D sok nyomi csak ágyban párnák közt..nem tudnak élni és engem fikáznak.Sajnálom őket:)nah akinek értelmes válasza volt annak megköszönöm
2009. jan. 6. 21:20
 14/25 anonim ***** válasza:
57%
Lehajtjátok a wc tetőt, a pasi ráüll, a csaj meg bele a szerszámába és lovagol rajta.
2009. jan. 6. 21:55
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

mi csináltuk suliwcben de mindig nagyon halknak kellett lenni, mert tanári wc is volt egyben, a tanári mellett, az volt a legtisztább wc a suliba, de sokszor járkáltak be a tanárok. Nem szúrtak ki semmit, de volt amikor bekopogtak, és mondanom kellett, hogy foglalt. Amugy szerintem tök gáz de hát a lánynál nem lehettünk, meg nálam se, találni kellett alternatívát. A wcbe nincs nagy hely, csak úgy tudnátok lenni, ha a fiu ölében "ül" a lány, vagy hátulról... Ha dugáson rajtakapnak kirugnak a suliból állítólag...!

Ezért lehet, hogy le fogtok pontozni, de csak a tapasztalataimat mondtam el.

11edikes vagyok.

2009. jan. 6. 21:57
 16/25 anonim ***** válasza:
4%
ez undorító.. jóhogynem szarás közben akarod már leszopni a faszit..ezzel az erővel ez is beleférne a klotyós szexbe. pf
2009. jan. 7. 13:13
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
"sok nyomi csak ágyban párnák közt..nem tudnak élni és engem fikáznak.Sajnálom őket".... Nem is tudom mit lehetne hozzáfűzni egy ilyen érett, tapasztalt "ember(ke)" véleményéhez ahogyan lesajnálja az "élni nem tudó" többséget? Azért megpróbálom. Talán azzal kezdeném hogy az iskola nem kupleráj(?). Másodszor inkább tanulnod kellene kicsihuszár, nem az iskolai szexen gondolkodnod! Valószínűnek tartom hogy nemhogy iskolai, de semmilyen szexuális élményed nem volt még. Azért teszel fel ilyen kérdéseket, amelyekre legmerészebb álmaidban is csak mint elérhetetlenre gondolsz... Tehát ne sajnálj te csak senkit, hanem nyugodtan forgasd tovább (még egy pár évig) az aputól elcsórt szex újságokat. (Akár a "suliwc-n" is.) :)
2009. jan. 7. 13:59
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Jól lepontoztál,csak nem telibetrafáltam a korodat ? Csináljátok nyugodtan a wcben,az élmény ugyanolyan lesz mint te vagy: SZAROS
2009. jan. 7. 14:44
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
Ne hallgass a hülyékre, csináljátok, bár nem túl higiénikus...
2009. jan. 7. 14:45
 20/25 A kérdező kommentje:
tudom utolsó hozzászóló hogy sok a hülye,jót is mosolygok rajtuk:)köszi a válaszokat:)már akinek..XD
2009. jan. 7. 14:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!