Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk ti már voltatok prostinal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti már voltatok prostinal, milyen volt?

Figyelt kérdés
2024. júl. 26. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt jobb meg rosszabb is.
2024. júl. 26. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azt akartad kérdezni, hogy volt-e már valaki prostinál, és ha igen, akkor milyen volt. Voltam már, de nem útszélinél. Nos, igazából semleges élménynek tudnám nevezni, megkaptam amit akartam, nem volt semmi gond, de életem legjobb menetének közel sem tudnám nevezni, persze rossz sem volt, csak érzelemmentes. Legalábbis nekem nehezemre esett elvonatkoztatni attól, hogy hányan jártak már ott előttem. És számomra a szex nem csak ennyiről szól, mivel az egy adok-kapok jellegű dolog, túlmutatva a saját élvezetemen, viszont ezt egy prostival nem túl okos ötlet megcsinálni, ezáltal elveszik a varázs is.
2024. júl. 26. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sok prostinál voltam, vegyes tapasztalataim voltak. Szerencsére a nekem legjobban bejövő csajnál pozitív élményekkel távoztam.
2024. júl. 26. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!