Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim masszazzsal megcsalom a párom?
Megcsalásnak számít ?Aki volt megosztaná velem tapasztalatát? Milyen volt ? Mi történik ott pontosan ? Férfihez vagy nőhöz menjek ? Mindenre kíváncsi vagyok. Milyen jótékony hatásai vannak?
Nem kell a sok primitiv privát!!!
Köszönöm ha válaszolsz!
Természetesen férfihoz menj.
Hatàsok: alhasi vérbőség, merevedés.
A hűség a tag-ek közt pedig remélem, hogy csak vicc.
Komolyan érdekel hogy mi zajlik ott és belefér e egy hűséges kapcsolatba ez ? Sokat járok masszőrhöz és múltkor felvetette valaki hogy oda is járok e mert állítólag mennyire hasznos dolog és ő is kíváncsi lenne rá.
Szóval nem nem vicc...
Én sima masszázsra járok, de mindig feláll a farkam. :)
Vagy 10 évvel idősebb nő masszíroz, nem is az esetem amúgy, de a keze...
Szerencsére laza, jófej, elvicceli mikor látja hogy merevedésem lesz.
Amúgy nem bonyolult, megmasszíroz, aztán utána a farkad is megmasszírozza, kiveri vagy cumi a vége.
Én voltam, ha olyanhoz mész, aki képzett, akkor tényleg jó élmény mindkét része.
Nem gondolom hogy ennek szex lenne a lényege. Kiveri kiizéli szopja nyalja ez otthon is kivitelezhető. Nem hinném hogy az emberek ezért járnak.
Egyébként direkt nem írtam hogy nő vagy férfi vagyok , mert normális válaszok érdekelnek mint női mint férfi szemmel. Olyat is olvastam hogy férfi férfi masszőrnél volt nő nőnél. Úgyhogy nem gondolom hogy a szex a lényege ennek a dolognak. És kérlek írjatok arról is milyen jótékony hatásai vannak ennek? Saját tapasztalat érdekel nem amit az interneten cikkekben lehet olvasni
Kicsit túl gondolod. A végén kiveri vagy leszopja. Ha jó a masszázs és a végén van boldog befejezés akkor jobb mint egy jó masszázs amiben nincs boldog befejezés, ennyi. Ha meg a masszázs része inkább erotikus, pld olajos csúszkamasszázs meztelenül meg ilyenek, az is nyilván tök jó érzés.
Nem, nem megcsalás, kinek mi a megcsalás, ha neked nem az, akkor nem az. Egyeseknek még a gondolat is az. Élni kell, élvezni és élni hagyni. Ha foglalkoztat a dolog próbáld Ki. Ha vége lehet hogy soha többé nem találkozol az illetővel, ennyi.
Nem tudom..jogos , kinek mi a megcsalás.
Nem tudom kielégítésről van e szó vagy mi történik az ilyen jellegű masszázson. Erre is irányult volna a kérdés jobban...csak a többség elsiklik felette.
Ha itt pénzért kefélnek akkor prostik a masszőrök lényegében ezt mondod.. ennél összetettebb egy dolog ez a masszázs és biztos van értelme is nem az hogy szopok kefelek faszt verek.
Gondolom nem volt egyértelmű hogy olyanok válaszát várom akik voltak már!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!