Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Intim masszazzsal megcsalom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim masszazzsal megcsalom a párom?

Figyelt kérdés

Megcsalásnak számít ?Aki volt megosztaná velem tapasztalatát? Milyen volt ? Mi történik ott pontosan ? Férfihez vagy nőhöz menjek ? Mindenre kíváncsi vagyok. Milyen jótékony hatásai vannak?

Nem kell a sok primitiv privát!!!

Köszönöm ha válaszolsz!

#masszázs #hűség #intimmassszázs
2024. júl. 26. 14:36
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
0%

Természetesen férfihoz menj.

Hatàsok: alhasi vérbőség, merevedés.

A hűség a tag-ek közt pedig remélem, hogy csak vicc.

2024. júl. 26. 14:38
 2/16 A kérdező kommentje:

Komolyan érdekel hogy mi zajlik ott és belefér e egy hűséges kapcsolatba ez ? Sokat járok masszőrhöz és múltkor felvetette valaki hogy oda is járok e mert állítólag mennyire hasznos dolog és ő is kíváncsi lenne rá.

Szóval nem nem vicc...

2024. júl. 26. 14:44
 3/16 anonim ***** válasza:
17%

Én sima masszázsra járok, de mindig feláll a farkam. :)

Vagy 10 évvel idősebb nő masszíroz, nem is az esetem amúgy, de a keze...

Szerencsére laza, jófej, elvicceli mikor látja hogy merevedésem lesz.

2024. júl. 26. 14:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Masszázson mindig mondom én is nem is kell a szex ,ez felér egy jó orgazmussal.
2024. júl. 26. 14:55
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy nem bonyolult, megmasszíroz, aztán utána a farkad is megmasszírozza, kiveri vagy cumi a vége.

Én voltam, ha olyanhoz mész, aki képzett, akkor tényleg jó élmény mindkét része.

2024. júl. 26. 14:58
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem gondolom hogy ennek szex lenne a lényege. Kiveri kiizéli szopja nyalja ez otthon is kivitelezhető. Nem hinném hogy az emberek ezért járnak.

Egyébként direkt nem írtam hogy nő vagy férfi vagyok , mert normális válaszok érdekelnek mint női mint férfi szemmel. Olyat is olvastam hogy férfi férfi masszőrnél volt nő nőnél. Úgyhogy nem gondolom hogy a szex a lényege ennek a dolognak. És kérlek írjatok arról is milyen jótékony hatásai vannak ennek? Saját tapasztalat érdekel nem amit az interneten cikkekben lehet olvasni

2024. júl. 26. 15:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit túl gondolod. A végén kiveri vagy leszopja. Ha jó a masszázs és a végén van boldog befejezés akkor jobb mint egy jó masszázs amiben nincs boldog befejezés, ennyi. Ha meg a masszázs része inkább erotikus, pld olajos csúszkamasszázs meztelenül meg ilyenek, az is nyilván tök jó érzés.

Nem, nem megcsalás, kinek mi a megcsalás, ha neked nem az, akkor nem az. Egyeseknek még a gondolat is az. Élni kell, élvezni és élni hagyni. Ha foglalkoztat a dolog próbáld Ki. Ha vége lehet hogy soha többé nem találkozol az illetővel, ennyi.

2024. júl. 26. 15:30
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha nő vagy, akkor kapsz egy punci izgatást, vagy nyalást ha szeretnéd. Ha nő vagy te döntsd el hogy mindezt melyik nemmel akarod átélni de ha nőként foglalkoztat és felmerül benned a kérdés akkor mindenképpen nőhöz menj, legalább igy át tudod élni azt a vágyadat hogy erotikus helyzetben legyél egy nővel nőként.
2024. júl. 26. 15:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerinted ha olyan elégít ki aki nem a párod az nem megcsalás? Akkor ha meg akarok kefélni valakit és masszőr lennék akkor mindenki nőjét megcsinálhatnám és nem számítana megcsalásnak?
2024. júl. 26. 16:24
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom..jogos , kinek mi a megcsalás.

Nem tudom kielégítésről van e szó vagy mi történik az ilyen jellegű masszázson. Erre is irányult volna a kérdés jobban...csak a többség elsiklik felette.

Ha itt pénzért kefélnek akkor prostik a masszőrök lényegében ezt mondod.. ennél összetettebb egy dolog ez a masszázs és biztos van értelme is nem az hogy szopok kefelek faszt verek.

Gondolom nem volt egyértelmű hogy olyanok válaszát várom akik voltak már!

2024. júl. 26. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!