Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részt vennétek egy Bdsm partin szubként? Mégis mire lehet ott számítani?
Egy kisebb ilyen játékban már volt részem egy megbeszélt házibuliban, de ott csak 2 ismerősöm volt.
Itt meg senkit nem ismernék.
Ne a filmekre alapozzak amiket láttam?
Nem olyasmi?
Attól függ milyen rendezvényről van szó
Ha privát rendezvény akkor ismeretlenekkel semmiképpen sem mennék bele ilyesmibe. Sok a magát domnak kiadó agresszív barom akinek konkrétan fogalma sincs a bdsm alapjairól sem.
Ha "nyilvános" rendezvény valamely klubban akkor talán, ott azért vigyáznak rád.
Külföldön voltam ilyen partikon a 2000-res években. Németországban, Hollandiában, UK-ban.
Ezek nagyrészt cybergoth, techno partyk voltak bdsm elemekkel. Rengeteg bdsm kedvelő emberrel.
Voltak ketrecek, ahova be lehetett zárni a másikat, keresztek ahova kikötözhettük egymást, latex ruhás szájpeckes pincérnők. Meg persze különszobák is, de oda nem lehetett csak úgy simán bejutni, csak ritkán. Volt rengeteg domina a szolgájával, meg voltak asztalnak, lábtartónak használt sub-ok.
Én a legtöbbször csak ismerkedni mentem, táncolni beszélgetni iszogatni.
De volt hogy bevállalós voltam, latex ruhában mentem, megkértem egy csinos csajt h rögzítsen bilincsekkel egy fenekelőpadhoz. Utána bárki aki arra járt, ráhúzott a kitett pálcával a fenekemre. A latex nadrág miatt nem volt annyira fájdalmas, viszont nagyon izgalmas volt. Volt aztán olyan is, hogy egész este lábtartóként funkcionáltam. De csak ritkán voltam ilyen bevállalós.
Bárcsak visszamehetnék abba az időbe. Mikor hazajöttem azt gondoltam pár év és nálunk Magyarországon is elterjed ez, de soha nem láttam hasonlót azóta se. Talán már külföldön se divat. Úgy tudom a rave party is egyre kevésbé gyakori már, nemhogy bdsm rave buli.
Hát ez elég sivár…..
Ebben semmi izgató nem lenne a számomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!