Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Részt vennétek egy Bdsm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részt vennétek egy Bdsm partin szubként? Mégis mire lehet ott számítani?

Figyelt kérdés
2024. júl. 26. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Te mire számítanál?

2024. júl. 26. 13:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Egy kisebb ilyen játékban már volt részem egy megbeszélt házibuliban, de ott csak 2 ismerősöm volt.

Itt meg senkit nem ismernék.

2024. júl. 26. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok jóra! Még mindig nincs meg az a kultúrális szint, amit ez igényel, s főleg a magukat "domináns, és vagy szadista, fetisiszta, kinksterek, mutatnak. Sokak azthiszik magukról hogy ők tudják a tutit! Sok mindenről meg ne is beszéljünk, amik csendben véka alatt maradnak.
2024. júl. 26. 13:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Ne a filmekre alapozzak amiket láttam?

Nem olyasmi?

2024. júl. 26. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A valóság még rosszabb! Főleg ha az alapokat se tartják be, és olyanok között főleg ne várj jót, akik a filmeken nevelkedtek!
2024. júl. 26. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen rendezvényről van szó

Ha privát rendezvény akkor ismeretlenekkel semmiképpen sem mennék bele ilyesmibe. Sok a magát domnak kiadó agresszív barom akinek konkrétan fogalma sincs a bdsm alapjairól sem.

Ha "nyilvános" rendezvény valamely klubban akkor talán, ott azért vigyáznak rád.

2024. júl. 26. 16:40
 7/10 acelsziv ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak soha ne menj bele BDSM -be olyanokkal akikben nem bízol 100% -ban.
2024. júl. 29. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön voltam ilyen partikon a 2000-res években. Németországban, Hollandiában, UK-ban.

Ezek nagyrészt cybergoth, techno partyk voltak bdsm elemekkel. Rengeteg bdsm kedvelő emberrel.

Voltak ketrecek, ahova be lehetett zárni a másikat, keresztek ahova kikötözhettük egymást, latex ruhás szájpeckes pincérnők. Meg persze különszobák is, de oda nem lehetett csak úgy simán bejutni, csak ritkán. Volt rengeteg domina a szolgájával, meg voltak asztalnak, lábtartónak használt sub-ok.

Én a legtöbbször csak ismerkedni mentem, táncolni beszélgetni iszogatni.

De volt hogy bevállalós voltam, latex ruhában mentem, megkértem egy csinos csajt h rögzítsen bilincsekkel egy fenekelőpadhoz. Utána bárki aki arra járt, ráhúzott a kitett pálcával a fenekemre. A latex nadrág miatt nem volt annyira fájdalmas, viszont nagyon izgalmas volt. Volt aztán olyan is, hogy egész este lábtartóként funkcionáltam. De csak ritkán voltam ilyen bevállalós.

Bárcsak visszamehetnék abba az időbe. Mikor hazajöttem azt gondoltam pár év és nálunk Magyarországon is elterjed ez, de soha nem láttam hasonlót azóta se. Talán már külföldön se divat. Úgy tudom a rave party is egyre kevésbé gyakori már, nemhogy bdsm rave buli.

2024. júl. 29. 15:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát ez elég sivár…..

Ebben semmi izgató nem lenne a számomra.

2024. júl. 29. 15:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Te pontosan mit szeretnél átélni?
aug. 12. 09:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!