Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elutasítanátok egy nőt akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítanátok egy nőt akkor ha ehhez hasonlóan nézne ki a melle?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiatal férfiak és nők válaszai érdekelnének, hogy kinek mi a véleménye az extrém mértékben lógó mellekről. Például, hogy ha ismerkedtek valakivel a 20-25 éves korosztályból és ehhez hasonlóan néz ki. Tegyük fel nem egyájszakás vagy alkalmi partnernél merülne fel ez, hanem hosszútávú kapcsolatnál. Szakításra ok, vagy egyáltalán nem zavaró? Nők akiknek hasonlóan néz ki mint a csatolt képen, nektek mik a tapasztalataitok ezzel, pozitív vagy negatív? A partnereteket zavarta?

A képen az előtte fotót nézzétek:

[link]

2024. júl. 26. 00:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%

Nem.

Még egy jól kinéző 60 éves csajt is felhúznék 20f

2024. júl. 26. 01:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nemzavarna! Szeretem az ilyen természetesen megereszkedett melleket.
2024. júl. 26. 01:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos ilyen, a férjemet nem zavarja, nagyon szereti őket:). A korábbi kapcsolataimban meg csak melltartóban mertem szexelni.
2024. júl. 26. 02:09
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
el tudok képzelni olyan melleket, amikkel sehogy sem tudnék megbarátkozni és kizáró okot jelentenének, de ez egyáltalán nem tartozik közéjük. igazából a kérdéskiírás alapján sokkal borzasztóbb képekre számítottam. azt hittem, olyan képek lesznek, ahol a melleknek valami rémes fejlődési rendellenességük van, vagy az egyik négyszer akkora mint a másik, vagy hasonló. ezek egyszerűen nagy, lógós, nőies cicik.
2024. júl. 26. 02:21
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

Nekem hasonló, talán nem ennyire lógó, de csak árnyalatnyival "jobb" a helyzet nálam.

Hát, én nagyon szégyelltem őket. Mostani párom imádja (nem megjátsza vagy ilyesmi, tényleg szereti őket, látni rajta), előző kapcsolataimban sem nagyon volt vele gond. Nyilván a legtöbb férfi a kerek vagy kerekebb melleket szereti (érthető módon), de azért vannak, akik az ilyesfajta lógó mellekért is oda vannak :)

Engem az zavar, hogy melltartó nélkül esélytelen társaságban lennem (ottalvós bulik mindig a rémálmaim között szerepeltek... Még lányok előtt is, mert tudjuk, hogy aztán ők mennyire képesek kibeszélni a nőtársaikat). Azt is tudom, ha lenne új párom és pl első szexnél nálam az nem nagyon jönne össze, hogy pl szexin levetkőzök előtte, mert ha lekerül a melltartó, hát az elég illúzió romboló. Hú mindegy is, nagyon sok ilyen dolog kiesik emiatt.

De mint láthatod is a hozzászólásokbol, sok férfi kibékül vele, a párom is, mint már említettem, nagyon szereti :) szóval szerintem nem kell elkeseredned :)

2024. júl. 26. 04:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló, már 20-24 évesen is ilyen volt, amikor az egyéjszakás korszakomat éltem. Mindegyik pasi akart volna többedik alkalmat is, azóta 2 többéves kapcsolatom is volt, szóval szerintem sokakat nem zavar, ha amúgy a nő jól néz ki (amúgy melltartóban jól néz ki, annyi a hátránya, hogy kuvágott felsőt anélkül nem lehet hordani).
2024. júl. 26. 06:05
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten nagyon tetszik a lógó mell
2024. júl. 26. 06:46
 8/15 anonim ***** válasza:

Imádom! Asszonyé is hasonló

44f

2024. júl. 26. 08:01
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Igen, nekem nem tetszenek az ennyire lógó mellek.
2024. júl. 26. 08:09
 10/15 anonim ***** válasza:

Amúgy qva jó lett műtét után. Fruska koromban olyanom volt, most már kissé megereszkedett 🥲 Nem vállalhatatlan, de már nem vagyok rá annyira büszke.

(Nem, nem válaszolok privátokra!!!)

2024. júl. 26. 09:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!