Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítanátok egy nőt akkor ha ehhez hasonlóan nézne ki a melle?
Elsősorban fiatal férfiak és nők válaszai érdekelnének, hogy kinek mi a véleménye az extrém mértékben lógó mellekről. Például, hogy ha ismerkedtek valakivel a 20-25 éves korosztályból és ehhez hasonlóan néz ki. Tegyük fel nem egyájszakás vagy alkalmi partnernél merülne fel ez, hanem hosszútávú kapcsolatnál. Szakításra ok, vagy egyáltalán nem zavaró? Nők akiknek hasonlóan néz ki mint a csatolt képen, nektek mik a tapasztalataitok ezzel, pozitív vagy negatív? A partnereteket zavarta?
A képen az előtte fotót nézzétek:
Nem.
Még egy jól kinéző 60 éves csajt is felhúznék 20f
Nekem hasonló, talán nem ennyire lógó, de csak árnyalatnyival "jobb" a helyzet nálam.
Hát, én nagyon szégyelltem őket. Mostani párom imádja (nem megjátsza vagy ilyesmi, tényleg szereti őket, látni rajta), előző kapcsolataimban sem nagyon volt vele gond. Nyilván a legtöbb férfi a kerek vagy kerekebb melleket szereti (érthető módon), de azért vannak, akik az ilyesfajta lógó mellekért is oda vannak :)
Engem az zavar, hogy melltartó nélkül esélytelen társaságban lennem (ottalvós bulik mindig a rémálmaim között szerepeltek... Még lányok előtt is, mert tudjuk, hogy aztán ők mennyire képesek kibeszélni a nőtársaikat). Azt is tudom, ha lenne új párom és pl első szexnél nálam az nem nagyon jönne össze, hogy pl szexin levetkőzök előtte, mert ha lekerül a melltartó, hát az elég illúzió romboló. Hú mindegy is, nagyon sok ilyen dolog kiesik emiatt.
De mint láthatod is a hozzászólásokbol, sok férfi kibékül vele, a párom is, mint már említettem, nagyon szereti :) szóval szerintem nem kell elkeseredned :)
Amúgy qva jó lett műtét után. Fruska koromban olyanom volt, most már kissé megereszkedett 🥲 Nem vállalhatatlan, de már nem vagyok rá annyira büszke.
(Nem, nem válaszolok privátokra!!!)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!