Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha lefeküdtem egy férfival akivel 10 év van köztünk? (ő az idősebb)
Figyelt kérdés
2024. júl. 26. 00:08
11/23 anonim válasza:
Ha orult, vad kefélés volt,akkor nem gáz
Enis szoktam ilyet csinalni
L
12/23 anonim válasza:
Sosem volt ez a korkülönbség kirívó. Szexben meg kifejezetten nem gond mivel, különösen ha még egy tapasztalt, odaadó férfit fogtál ki, akkor pláne jó. Ez miért merült fel benned kérdező?
13/23 anonim válasza:
14-24-re azt mondom igen
De 20-tól...nem.
14/23 anonim válasza:
40 vagyok. Minden hány éves vagy, ha jól nézel ki bevállalnálak.
Anyám és apám között 16 év volt. Az egyik munkatársam egy 30 évvel fiatalabb nőt vett el és két gyerekük lett.
Szóval ha neked oké, akkor más hogy veszi a jogot hogy beleszóljon a kettőtök dolgába?!
17/23 anonim válasza:
15#
A kiskorú pl bűntetőjogi kategória szerint 18 alattit jelent. Egy másik felosztás szerint 14 alattit. 14 éves kortól törvény szerint mindenki azzal fekszik le akivel akar.
18/23 anonim válasza:
Ja csak a 18 ev alattiakat konnyen lehet befolyasolni meg kihasznalni es a sok kocsog felnott meg is teszi
19/23 anonim válasza:
17.: a kiskorú és a fiatalkorú fogalmakat nézd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!