Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig várjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig várjak még? 38/f

Figyelt kérdés
A barátnőm (18/l) és én lassan 1 éve együtt vagyunk. Voltunk már sok helyen, csók is történt már rengeteg, de mivel megértem ha nem áll rá készen a szexet eddig nem erőltettem neki. Az elmúlt 1 hétbe többször is felhoztam ezt a témát, de ő még mindig nem áll készen rá. Én megértem ezt teljes mértékben, de szerintetek meddig legyek hajlamos várni rá?

2024. júl. 25. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Ha egy éve tart a kapcsolat, akkor elég jóban vagytok, hogy megkérdezd tőlle hogy mi a problémája. Fél tőlle, nem élvezi, nem érdekli ? Önkielégitést sem végez ? Még ha elsőre nem is akarja, nem tudja elmondani azért hetek hónapok alatt csak ki tudja találni, hogy mégis hogy viszonyul a dologhoz. Persze lehet hogy egyszerűen annyira éretlen, hogy elképzelni sem tudja a dolgot. De azért ruhában simogatás, petting még így is beleférhetne.
2024. júl. 26. 06:24
 12/14 Oldfire ***** válasza:
31%

Nagyon úgy néz ki, hogy csak kihasznál.

Komolyan beszélni kellene vele. Vagy vállalja fel a kapcsolatot veled, vagy hagyjátok abba. Egyszerüen hülyit. Egy 28 éves lány igazából fenöttnek számit.

Ha pedig a korkülömbség zavarja, manapság ez a jellemző. 5,7, 10, év nem számit

2024. júl. 26. 09:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy elcseszett a csaj. Ha nem sikerült eddig megtörni a jeget akkor te sem értesz igazán hozzá.

Ha pár feles után sem tudtál rámászni egy év után úgy hogy ő is benne legyen akkor nem vonzódik hozzád és felesleges erőltetni...

2024. júl. 26. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Figyu egy darabig lehet várni, 1 évig is akár, de ne többet, mostmár itt az idő, ha továbbra sem akarja engedd el.
2024. júl. 26. 13:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!