Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a mondásról, hogy a biszexeknek rosszabb, mert "bi guys have to come out 2 times, first as bi, second as gay"?

Figyelt kérdés

Én tapasztalatból sok igazságot látok benne, mert eddig aki binek mondta magát, mind gay volt, és igazából nem is értem, egyszerűen csak jobban hangzik mások számára és ezért mondta, de ha rákérdeztem, az életben se látott nőt közelről.

Vagy eleve tisztában volt ő maga is azzal, hogy csak kamubarátnő kell neki.

Egy volt, aki látott, az is úgy, hogy 2 éve volt valami egyszer csajjal, azóta se.

Szóval én azt látom, hogy igaz a dolog, de ki mit mond erre? Milyen tapasztalataitok vannak?

2024. júl. 25. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
A kiskésit! Te aztán tudod cifrázni! (Magyarul nem megy?)
2024. júl. 25. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is úgy látom, hogy nagyon sok biszex fiú valójában inkább meleg.

Sok biszex lány pedig még sosem volt lánnyal.

20/L (bi)

2024. júl. 25. 22:24
 3/3 platinumhand ***** válasza:

Én más miatt látom rosszabbnak, mégpedig, hogy akár palival, akár csajjal ismerkedsz, fenn áll a lehetősége, hogy elutasítanak a biszexséged miatt. Ez velem is megtörtént.

Minthogy a vágy az szerintem bármikor jelen lehet a másik nem iránt, ha pont akkor nem vagy elég erős, akkor félrelépsz. Ettől való félelmében simán van, aki elutasít egy biszexet.

24F, én is bi vagyok

2024. júl. 25. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!