Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, honnan rendeltetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, honnan rendeltetek vibrátort?

Figyelt kérdés

Páromnak szeretnék venni magányos estéire (illetve együttlétek "kiegészítésére").

Hol érdemes körülnézni, ahol jó ár-érték arányú a választék, esetleg lehet rendelni valamelyik csomagautomatába (otthoni átvétel macerás).

Illetve melyiket szeretitek jobban, melyik élethűbb? A szilikonos vagy a zselés?

2024. júl. 25. 14:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
A zselés meg a kókuszos.
2024. júl. 25. 15:08
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Aliexpress
2024. júl. 25. 15:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a padlizsán.hu-ról rendelem, munkahelyemre, és a GLS futárt is ismerem. A csomagolás diszkrét, a feladó egy csomagelosztó központ. Nem tudom hogy a csávó tudja-e hogy többször hozott már szexjátékot nekem, de vicces belegondolni.

Én a szilikonos és az üveg dildókat részesítem előnyben.

2024. júl. 25. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Padlizsán :DDDDD
2024. júl. 25. 15:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg online szexshop van, én a goldengate szexshopból rendeltem. Nekem az realisztikus vibrátor jöt be. Talán jelzi a népszerűségét hogy 8 éve rendeltem de még ma is kapható :)

[link]

2024. júl. 25. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Csiklóizgatós nem jobb?
2024. júl. 25. 17:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Ali vagy helyi webshop
2024. júl. 25. 18:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a te barátnődnek mi a jobb, azt neked kell tudni. Hiába mondom, hogy nekem mi jön be, lehet neki teljesen más lesz jó. Kinek milyen orgazmusa van. Én szexshopba szoktam bemenni, szeretem látni amit megveszek, sokkal egyszerűbb. Egyszer rendeltem csak online, innen: [link] és minden rendben volt.
2024. júl. 25. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Netről
2024. júl. 25. 19:39
 10/11 érdeklődő35 ***** válasza:
Hüvelyi, vagy inkább csiklós élvező?
2024. júl. 26. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!