Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm kérdése? Mennyire durva?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm hétvégén bulizós éjszaka után egy kéréssel állt elő. Megkérdezte meg e nézhet engem s párom szex közben. Azóta mem beszéltem vele de ha felteszi ugyanezt a kérdést? Régóta barátnők vagyunk.2024. júl. 24. 12:22
1/30 anonim válasza:
Hát legjobb barátnő vagy sem, ha ezt az én barátnőmtől kérdezte volna meg már meg lenne tépve a haja, meg szét lenne rúgva a puncija az tuti.
2/30 anonim válasza:
Ha bíztok egymásban, őszinték vagytok és megy a kommunikáció is, valamint mind nyitottak vagytok, akkor akár hármast is csinálhattok. (sokan kipróbálják)
3/30 anonim válasza:
Valami pluszt adjon hozzá ő is.ne csak bámuljon.Minimum maszturbáljon közben vagy hasonlók.
5/30 anonim válasza:
Nyilván ahogy te érzed hogy izgató ha néznek vagy lehet több is .
6/30 anonim válasza:
Minket simán megnézhetne a barátnőm legjobb barátnője. Csak ő nem akarja 🙄
7/30 anonim válasza:
Ha tényleg jóban vagytok, akkor mond meg neki, hogy mit egyeztettél a pasiddal, és ennyi.
"1 Nemértem miért kell agresszívan, gyerekesen fellépni, s férfiként hisztizni
8/30 anonim válasza:
Eléggé durva, de itt az a kérdés te és a párod mit gondoltok erről?
9/30 anonim válasza:
"Meg e nézhet engem"...
Bocs idáig olvastam, úgyhogy nem tudok segíteni.
Úgy lett volna az igazi, hogy még e nézhet engeMET.
10/30 anonim válasza:
Az a kérdés neked belefér-e, ha igen akkor semmi gond, ha nem azt meg neki kell elfogadnia.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!