Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gond az, ha férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond az, ha férfiként szeretek egy évben párszor anál plugot használni?

Figyelt kérdés
A beszélgetések szinte kivétel nélkül mind akkor érnek véget, vagy mennek át gyűlölködésbe amikor rákérdeznek, hogy nő vagy férfi vagyok. A plug használatban szerintem ez teljesen mindegy, mindkét fél ugyanúgy élvezi.

2024. júl. 24. 06:13
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Nem gond. Én hetero fétfiként hordok megamba feldugva ilyet úgy havi 4-5 alkalommal. Ahogy a feleségem is, csak ő redszeresebben. A legjobb dugás közben, mikor mindketőnkbe van egy-egy plug. A benne lévő kellően beszorít a punciba, a bennem lévő a mozgás hatására a prosztatámat ingerli. Így mindkettőnknek megvan a plusz ingerlés és izgatás. De az sem rossz, mikor így megyünk valahova. Előtte egymásnak dugjuk fel.

Az anál plug használata manapság már nem számít extrémnek se nőként, se férfiként.

2024. júl. 24. 06:25
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem hinném,hogy gond lenne,én is használom,a barátnőm is használt,sosem volt tabu. Szerintem annak gond,akivel írogatsz és azt hiszi nő vagy,aztán mikor elmondod,hogy F, akkor lelép.
2024. júl. 24. 06:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát mint az előttem írok is. Én is csak azt tudom mondani, hogy nem gond. És a gyűlölködés azért van mert azt gondolják hogy nő vagy.
2024. júl. 24. 06:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Te dolgod
2024. júl. 24. 07:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Igazad van! Én is nagyon szeretek plugot hordani
2024. júl. 24. 08:16
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

Te dolgod, de nekem nem lenne szimpi a dolog.

N

2024. júl. 24. 09:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Erre mondom, a te dolgod...

Én pl abszolút nem vágyom ilyenre.

2024. júl. 24. 10:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Többször is az volt, hogy egy plug viselésével kapcsolatos kérdésre írtam egy választ, arra érkeztek privát üzenetek. Nem én próbáltam meg másra erőltetni a témát.
2024. júl. 24. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:
8# jól van, nyugodj meg, nincs baj, azt teszel ebben az esetben, amit akarsz, a te dolgod ...
2024. júl. 24. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért gond? Nem gond, a férfinak ott van belülről néhány centire a hasfal felé tapogatva a G pontjuk ami a prosztata és ezért kívánod. Egyébként is aki megfigyeli a saját orgazmusát az érzi hogy mindig ott a legerősebb. Pláne ha valami nyomja is közben belülről.
2024. aug. 6. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!