Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki aliexpress-...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendelt már valaki aliexpress-ről segédeszközt?

Figyelt kérdés

Ha rendelek pl maszutbációs segédeszközt, rendesen csomagolják?

Értem úgy hogy rajtam kívül senki ne tudja mi van benne ha átveszem.

2024. júl. 23. 14:37
 1/7 Laylah ***** válasza:
100%
Pont múlt héten jött csomagunk, de igazából nem néztem meg, hogy rá van-e írva a csomagra a tartalma. Valami rémlik, hogy vámkezelés miatt rá szokták, viszont egy ideje már az ExpressOne szállítja, és ha több mindent rendelsz, akkor csak berakják egy ExpressOne-os zacsiba és abban hozzák ki. Azon pedig nem hiszem, hogy rajta van.
2024. júl. 23. 14:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazábol nekem az a lényeg, hogy amibe küldik az ne legyen átlátszó.
2024. júl. 23. 14:42
 3/7 Laylah ***** válasza:
100%
Nem átlátszó, buborékos papír vagy átlátszatlan fólia csomagban küldik. Plusz az ExpressOne-os piros csomag.
2024. júl. 23. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Rendeltem már vibrátort meg csiklószívót is. Nem átlátszó a csomag és nem is az van ráírva, hogy szexuális segédeszköz 😂

Ja, pasi vagyok, még mielőtt megindul a privát cunami 😂

2024. júl. 23. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Én csomagpontra rendeltem biztos ami biztos :D
2024. júl. 23. 15:34
 6/7 Laylah ***** válasza:
Na azt hogy? Aliról tudtommal nem lehet, de ha mégis, légyszi oszd meg, életmentő lenne :D
2024. júl. 23. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy fitymára való japán terméket rendeltem es teljesen átláthatatlan volt a csomagolása. Teljesen jol jartam igy.
2024. júl. 25. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!