Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék elmenni vagy házhoz hívni egy lányt a rosszlányokról, mire számítsak?
Jobb oda menni
Olvass értékeléseket
Igen, telefon, időpont, bemész, pénz, vetkőzés, zuhany, szex, zuhany, öltözés, értékelés
47/F
Magadhoz nem hivsz, csak olyat, akit személyesen ismersz...ne legyél balga.
Nos, első szabàly: ha bàrmi nem tetszik, a fizetés és aktus előtt még tàvozhatsz. Mondom, h mi nem tetszhet: a nő kamus pl, többen vannak a lakàsban, vagy egy putri, verőember a bejàratban...
No,akkor abban a minutàban elköszönsz tőle.
Ha ezt megugrotta, legtöbbször fizetés, kis tusolàs, majd megy, aminek mennie kell. A nagyon beszélgetősöket jobb elkerülni, csak az időt húzzàk.
"mire számítsak?"
Flegma, lekezelő stílusra a sok pénzedért.
Nemi betegségre!!
Erkölcsileg nem szép dolog, de te tudod. Én biztos nem lennék képes idegen nővel lenni és kihasználni anyagilag.
Egy dologra mindenképpen figyelj oda.
Értékelések.
A pozitív értékelések legyenek fölényben a negatív szavatokkal szemben. Értsd: kb 10 pozitív 1 negatív már talán jó.
Minden megbeszélés alapján történik. Ha szeretnéd hogy kényeztessen azt is jelezd előre de számíts rá hogy ideges leszel és igazából nem is fogod annyira élvezni ha az a fajta vagy.
Ha nem vagy szorongós akkor ok ha igen akkor a többedik alkalom után fogod igazán élvezni a dolgot. Ezért még javasolnám azt hogy helybélihez menj aki nincs messze és nem járja az országot mert ha szerencséd van jól érzed magad és késöbb vissza mész hozzá és akkor már oldottabb lesz a hangulat, kedved...
Én elsőnek olyanhoz mentem aki járja az országot szal nem is tudok vissza menni hozzá egyhamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!