Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként barátnőm párja előtt?
Figyelt kérdés
Bikini felső nélkül nélkül napozás barátnőm párja előtt? Vele rendszeresen így napozunk viszont párja előtt hát nem is tudom. Barátnőm elmondása szerint párját nem zavarná s őt sem ha így látna. Viszont nem szeretném hogy emiatt legyen vita köztük. Mit tegyek?2024. júl. 23. 09:22
1/11 anonim válasza:
Azt úgy nem illik.Férfi nyilván őt nem zavarja ha lát két cicit...sőt.
2/11 anonim válasza:
Érdekes azt hittem hogy téged az zavar hogy a párja látja az ikreket .Ha őket nem zavarja akkor ahogy neked legjobb!
4/11 anonim válasza:
Ha szégyenlős vagy, akkor nem kötelező a párja előtt fedetlen keblekkel napoznod, de igazából nincs ebben semmi. Egyszerűen túlságosan szexualizálva van ma már a női mell, ezért érzed furának. Ha megnézed bármely ,,civilizálatlan" ,,primitív" törzsi életmódot folytató népcsoportot, nem nagyon szokták takarni a nők a mellüket. A ,,civilizált" ember marhasága, hogy a női mellet a szexualitással azonosítják...
5/11 anonim válasza:
Jobb a békesség. Nem kell olyan vágyakat -még véletlenül sem- ébreszteni senkiben, amit utána nem lehet kiélni... tapasztalat. Ha akarsz valamit tőlük akkor persze más a helyzet.
6/11 anonim válasza:
Valószínű a barátnőd melle a nagyobb, feszesebb,stb. ezért nem zavarná a te melled mert tudja hogy az övé a nyerő. Ha fordítva lenne, tuti nem hagyná hogy mutogasd a pasijának.
7/11 anonim válasza:
Ha te is láthatod a férfi melleit, akkor ez nem nagy meglepetés senkinek.
Engem férfiként nem lep meg, már újszülött koromban megszerettem a melleket,sőt abból táplálkoztam. A többit pedig megtanultam az iskolában.
8/11 anonim válasza:
Ebből csak az lesz, hogy a fárszi fel lesz húzva, meg a barátnő is.
9/11 anonim válasza:
Ha a barátnődet nem zavarná, akkor nyugodtan!
10/11 anonim válasza:
Inkább az a fura hogy ez téged nem zavarna, nekem eszembe nem jutna kelletni magam a barátnőm pasija előtt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!