Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a fétisről ?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta élek eggyütt egy fura fétissel igazából meg is szeretnék tőle szabadulni ,meg nem is .(Megalázás ,köpködés, pofozás, kikötözés cipőnyalás , szagolás , talpnyalás .) A szex nem izgat nem is tudok kielégülni úgy mint ahogy más normális ember , csak az izgat ha kiélhetem ezt a kicsit perverz fétist. De a normál szex nem vonnz .
hasonló korú lányok,fiúk mint én ,azt élvezem ha ezeket csinálják velem .
Míért lehet ez ?
27 F
júl. 21. 21:08
11/15 anonim válasza:
Érdemes elmenni ezzel szexuál terapeutához, ne törődj bele ebbe, ki tudsz gyógyulni belőle.
12/15 A kérdező kommentje:
hát az nagyon hosszú ideig tartana nem ? és még akkor az sem 100 százalék sok helyen olvastam erről .de azért köszi !
júl. 30. 00:25
13/15 anonim válasza:
Kikötözve lenyirnám a hajad ha érdekel a dolog, 30f
14/15 anonim válasza:
Te ismered magad a elgjobban, te tudnád visszavezetni, hogy ez hogyan alakulhatott ki. Sokszor aláztak meg téged gyerekkorodban? Vagy milyen dolgok történtek, amik ezzel összefüggésbe hozhatók?
Terapeutát nem ajánlom, mert irtó sokba kerül, és vagy segít, vagy nem. Zsákbamacska tombolánál kell, nem ilyenkor.
15/15 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen fétiseim!szeretem ha megaláz egy lány szájbaköp megpofoz lepisil vagy szájbapisil megitatja velem,a lábujjait a számba nyomja popsiját nyalatja stb...sajnos nem találok ilyen partnert régóta pedig keresek!!46/F veszprém m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!