Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj hogy nekem nagy a csiklóm?

Ezt így nem tudom, csak ha látom.
Tudom hogy lepontoznak de csak akkor lehet ezt megmondani.
Volt itt egyszer egy olyan kérdés hogy mennyire vissza taszító a lógó mell.
Kértem képet és küldött is a csaj.
Hát én régen láttam olyan szép mellet mint az.
Közepes telt melle volt és persze volt húzása lefelé.
Azt hiszem a végére megértette hogy ez így a jó és szép.
Csak a nagyon kicsi vagy a mű csecsnek nincs lógása.
Úgy hogy a nők nagyon sok mindennel nincsenek tisztában, gondolom te is azért kérdezed.

Egyszerűen csak nem olyan mint amiket filmeken látok.
Akármilyen közeli felvételt láttam, nem tudtam kivenni hogy hol van a csiklója széthúzás után sem.
Na jó…..
egyszer voltam csajjal, tehát élőben élvezkedhettem, de nem találtam a csiklóját. Picit széthúztam neki, de akkor sem volt látható…..Viszont ő is azt mondta hogy milyen gyönyörűen megduzzadt az enyém……..
Meg úgy kidudorodik, kb akkora mint a kisujjamnak az utolsó perce.
Tehát kb 1 centire kiemelkedik a szeméremajkak közül, rendesen oldalról is látszik.

Rendesen nem mutatnád meg, legalább a normálisabbnak tűnőknek? Nem voltam még ilyen csajjal.
Viszont első barátnőmnek kb detektálhatatlan volt. Sőt, nem is volt ott neki érzékeny, bármit csináltam kézzel, szájjal, pénisszel. Cserébe hüvelyi orgazmusa az elég gyakori volt neki

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!