Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek hany evesen kezdett el noni a szorzetetek Pl honalj, faroknal, arc Es mikor kezdett el felallni es hokinal jonni az anyag?
12 éves korom után, valamivel 13 előtt kezdett odalent szőrösödni kicsit, hónaljban picit később, nem emlékszem pontosan, hogy mikor. Az arcomon meg annál is később, 15-16 éves koromig semmi nem volt.
Arról már 9-10 éves koromból is vannak emlékeim, hogy felállt, az "anyag" 13 évesen jött.
Akkor te ugy az atlagba voltal szerintem
En nagyon koran ero voltam
9-10 éves koromtól már rendszeresen felállt, mindentől is spontán merevedésem lett.
Viszont későn érő típus voltam. A fanszőrzetem 14 és fél évesen kezdett csak nőni, emlékszem a 14. szülinapomon még gyári csupasz volt. Hónalj szőr kb. 16 évesen. Az arcomon érettségi után jött csak a szőr. Felnőttként is gyengén szőrös vagyok.
Első magömlésem 15 éves koromban volt.
A fanszőrzet kb ötödik osztály felé kezdett megjelenni, a hónaljszőr az gimi elején.
Az arcomon már nyolcadikban borotváltam a bajszomat. Aztán pár hónapra rá már az egész arcomat.
Felállni bármilyen korban fel tud. Anyag az kb 3-4. osztályos koromban már jött.
Fanszőr 12 éves korban
Hónalj 14
Borotválkoznom azintén 14 éves kortól
Anyag 13 éves kortól
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!