Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon stresszes kimerítő év után semmi libidóm nincs, hogyan lehet "visszaszerezni"?
Figyelt kérdés
Nagyon sok minden történt velem az utóbbi egy évben és semmilyen mértékben nem kívánom a szexet de ha már egyedül vagyok se jut eszembe semmit csinálni, vagy ha csinálok nem olyan mint régen
Hogyan lehet ebbe visszarázodni. Sajnos ha erőltetem akkor csak végig ezen kattog az agyam és teljesen elrontom magamnak.
2024. júl. 20. 22:00
1/4 anonim válasza:
Ne erőltesd. Hagyd, hogy elmúljon a stressz, és utána magától helyreáll minden.
3/4 anonim válasza:
Nem mindent, de ezt visszalehet állítani. De annyira jók ezek a kortalan, nemtelen kérdések.
4/4 A kérdező kommentje:
1. Köszi
25L... utso de nem tudom ez mennyire befolyásolja a válaszokat. Csak még szomorúbb hogy már ennyi idősen ez a bajom
2024. júl. 21. 00:50
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!