Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek, ez nektek miért jó?
Figyelt kérdés
Azok az fiúk akik csak képeket gyűjtenek lányokról, és csak kepcsereznek rendes kapcsolat/ismerkedes helyett, ez miért jó?
Miért jobb a maszti mint egy kapcsolat?
Folyton átvernek a fiuk, nem is akarnak találkozni velem csak kép kell nekik
2024. júl. 20. 16:19
1/18 anonim válasza:
Az ismerkedés elején szerintem természetes a képcsere. De kölcsönös szimpátia esetén találkozásnak kell következnie! f.
2/18 A kérdező kommentje:
Nálam sosincs ez. Azt mondják h szép vagyok meg h bejovok nekik, aztán ha nem küldök meztelen képet, ignoralnak. Még akármi van 1-2 nap után eltűntek.
Miért van ez? Miért csak kepekre még masztira kellek? Így soha nem lesz kapcsolatom és egyedül fogok megdögleni
2024. júl. 20. 16:33
4/18 anonim válasza:
Hol próbálkozol? Itt ia van ismerkedési kategória.
5/18 anonim válasza:
Hány éve csinálod ezt, hogy így jársz?
7/18 anonim válasza:
Ezek szerint én kivétel vagyok, mert fényképről nem tudok "csokoládét enni"!? F.
8/18 anonim válasza:
Ezért gyűjrök képet vonatokról, azok nem panaszkodnak.
9/18 anonim válasza:
Nekem nem jó! A személyes talik híve vagyok. Többször voltam már vakrandin is. f.
10/18 anonim válasza:
Leszarjuk mivan veled. Legyél akkor lezbi
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!