Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőnél is így működik a kielégülés?
Mi a különbség az orgazmus és a kielégülés között?
2024. júl. 20. 16:19
Egyes olvasatban semmi. Más értelmezésben ahogy a kérdezőnél Orgazmus egy dolog, de az, hogy kielégül, és megnyugodva beforduljon a fal felé és kielégülve elaludjon az egy másik fogalom. Ez utóbbit ő csak férfivel tudja csak átélni,nővel hiányérzete marad a punciját akkor, és csak még többet akar.
Megoldásként használhatna közben dildót....
2024. júl. 20. 16:34
Ha a partner jó, akkor a kielégítő a szex (aminek fontos része az orgazmus). Magamnak is el tudom ezt intézni. Ha a partnerem nem jó, akkor maradok kielégületlen.
2024. júl. 20. 16:47
Nekem is az jutott eszembe, hogy azért van a hiányérzet, mert nem került a puncijába semmi. Szerintem is a dildó lehet erre a megoldás.
2024. júl. 20. 16:48
Az orgazmus egy csucs erzes nokent felporget stimulal izgalmi szintem emelei. Kivanom meg a szexet a partnert. Meg ehes vagyok utana, kell a kovetlezo fogas
A kielegules az olyan erzes h teli vagyok a legfinomabb etellel jol laktam, nem kerek mar tobbet, eleg volt. Elpilledek, akar el is alszom.
2024. júl. 20. 16:55
Ja ez lemaradt.
En ferfival es novel is kielegulok. Teljesen mas erzes teljesen mas elmeny de ugyan olyan jo tud lenni. Hianyerzet nelkul.
2024. júl. 20. 16:56
Ennyire éles különbséget én még nem tapasztaltam, de az tény, hogy egy kiadós dugás általában véve kielégítőbb, mint amikor más módon, csak kézzel, szájjal, esetleg valamilyen segédeszközzel próbálsz felérni a csúcsra. Szóval én itt keresném mindenképpen a magyarázatot. Egy pasi meg tud dugni rendesen, ami akár még orgazmus nélkül is teljesen egyedi és nagyon intenzív élmény. Ha magadnak csinálod, az nyilván sosem lesz ilyen, és hát a testi adottságok miatt egy csajjal sem tudtok egymásnak ilyen intenzív érzést okozni. ;)
2024. júl. 20. 17:40
"vagy amikor nővel próbáltam"
Búzaa
2024. júl. 20. 17:46
Értem mire gondolsz, nálam úgy van, ha vágyom a szexre és masztizok, akkor csak még jobban felizgat (tök mindegy, h használtam-e vibrátort vagy hasonlót), de nem elégít ki, míg ha a férjemmel szexelek, akkor kielégülök, sokszor akkor is, ha nincs orgazmusom.
2024. júl. 20. 18:21