Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Kinek hany eves volt a legfiatalabb partner?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok ti?2024. júl. 20. 12:49
21/29 anonim válasza:
Milyen idősebb férfinek kell egy 14 éves gyerek, még akkor is, ha 20-nek néz ki? Ezt gondoltam akkor, amikor én kellettem 14 és 16 évesen.
23/29 anonim válasza:
"de a velem egykorúak se. "
Mert fapina voltál. A legtöbb 13-14 évest már érdeklik a fiúk, csak nem hangoztatják. És oka van annak amiért ezt mondom, mert nem egy 13-14 éves ismertem akiknek már pasijuk volt, vagy össze jártak. buliztak. buliban meg mindenki tudja miért mennek
25/29 anonim válasza:
Lehet olyan esemény, ami évtizedekkel korábban valóban megtörtént, de még önmagunknak sem merjük beismerni, nem pedig névtelenül leírni.
26/29 anonim válasza:
25, miért ne merném beimerni? Jó volt, élveztük mind a ketten. Az itteni irigyek és hitetlenkedők véleménye ellenére is.
28/29 anonim válasza:
21: BÁRMELYIKNEK !!
A gyerekkor egy társadalmi képződmény. Régebben 12 évesen dolgoztak és gyereket szültek az emberek, mert kb 10 éves korig tartott a gyerekkor.
29/29 anonim válasza:
Aki itt azt írja, hogy negyvenesen 14 éves partnere volt, sajnos igazat írhat. Sok az ilyen liliomtipró pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!